Rászóltam a lakótársamra, hogy ha lehet akkor ne aludjon itt mindennap a párja, majd miután ezt megbeszéltül és jó fogadta, nagyon rosszul érzem magam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szeptember elején még megkérdezte, hogy itt aludhat-e egy napot a barátnője. (Egyébként 2 leányzóról van szó, amivel nekem speciel egyáltalán nincs bajom.) Majd abból az egy napból szeptember közepére odáig jutottunk, hogy heti minimum 5 nap, ha nem 7. Ezt pedig nem tartottam korrektnek, kommunikáció párti vagyok és a csajszi is pont ez mondta magáról, úgyhogy ma beszéltem vele erről... Látszólag jól fogadta, meg is beszéltük, hogy egy két nap amúgy simán belefér, viszont egy f@sznak érzem magam....Ehhez az is hozzátesz, hogy mikor megmondtam ezt a lakótársamnak (a barátnője a szobában volt, nem hallotta), akkor rá fél órára leléptek innen... :(2021. szept. 22. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Jól tetted, én is szóltam volna.
Ő szobája, így engem nem zavarna.
51 szavazat
1/19 anonim válasza:
Jól tetted. Nincs semmi baj ezzel. Zavartak téged? Vagy mi miatt szóltál ezért? A költségek miatt? (több víz, áram, stb?)
2/19 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. A csajszi fizet a lakbérbe? Mert gondolom azalatt a heti minimum 5 nap alatt fürdött is, nem is egyszer, evett is ott, meg hát nyilván ott is aludt. Ingyen élt ott, kertelés nélkül kifejezve, és amit vizet használt, az a ti pénzetekből megy.
Ha most hagytad volna magad, akkor az egész elkövetkezendő együtt lakásotok alatt semmibe néztek volna, szerintem. Szóval jól tetted, hogy szóltál nekik, vagy költözzön be a másik csaj is, de akkor fizesse a részét, vagy pedig van neki is saját lakása, innentől nem érdekel.
3/19 anonim válasza:
Engem ugyan nem zavarna a dolog ebben a helyzetben, de mivel téged igen, ezért teljesen jogos, hogy szóltál neki.
4/19 anonim válasza:
Örülj, hogy megfogadta. Amikor én voltam kolis egyetemen, szobatársam mindig felhozta a nőjét és egy ágyban aludtak (egy személyes ágy). Amikor én és a másik szobatársunk elaludt (3-an voltunk alapból egy szobában, a nővel 4-en), akkor kezdtek el hancúrozni, amire volt hogy felkeltem... Mi hiába győzködtük, hogy ezt így ne, pont leszarta.
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek 7ből mennyi nap az, amennyi még belefér, hogy itt aludjon valakinél a párja? Mennyi ami után Ti rászólnátok?
2021. szept. 22. 20:08
6/19 anonim válasza:
Ha nem zavar akkor ott aludhat minden nap. Viszont akkor a rezsi egyharmada az övé.
7/19 anonim válasza:
De nem válaszoltál, hogy te miért szóltál, mi nem tetszett neked?
8/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ti most albérletbe vagytok, ugye? Ha a lakótársad eldöntötte, hogy albérletbe fog élni, akkor miért nem költözött össze eleve a barátnőjével? Mármint, ez így nem állapot, hogy ott tölti nálatok a heteket, 1 alkalom még okés, de nekem nem tetszeni, ha több lenne...
9/19 anonim válasza:
7-ből 0 nap. Menjenek privát szobára, de ne közösbe ahol más is tartózkodik. Vagy pedig cserélj a szobatársad nőjével, te átadod a helyed, ő meg az övét neked úgy hogy egymás lakásköltségeit fedezitek, így olcsón kapsz egy lakást magadra. Problem solved.
10/19 anonim válasza:
Én max. 7 napból egyet viselnék el. Nagyon max!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!