Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egyetem, koli - Kétemberes...

Egyetem, koli - Kétemberes szobák esetén érdemes lesz előre megbeszélni az önkielégítés témát, hogy ne legyenek problémák az év/évek során?

Figyelt kérdés
(F19)

2017. aug. 13. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ööööööööö, szerintem ilyen esetben inkább vmi más helyre kell vonulni :D
2017. aug. 13. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod... Én háromágyasban voltam, de soha nem beszéltünk meg ilyet. Ha nem volt ott a két másik, akkor rántottam rá. Vagy a budin, vagy a zuhany alatt.
2017. aug. 13. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Maximum ha már sikerül nagyon jó baráti kapcsolatba kerülni a szobatárssal, akkor rátérhettek ilyen kényesebb témákra. De ha nem akarsz a weird srác lenni, akin az egész koli röhög, akkor az első pár hónap erejéig ezt megoldod okosban, és nem erőlteted a témát.
2017. aug. 13. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nincs mit megbeszélni, szimplán ne akkor recskázz ha ott van valaki...
2017. aug. 13. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom, kérdezőt hogy lehet felpontozni, de ha lehetne, megtenném!

Te vagy az, aki szülinapjára a barátaitól egy kis, nyakba akasztható fémtáblácskát kapott, ugye? Csak négy sor volt rajta:

Ez a tábla legyen mindig nálad!

Lélegezz be!

Lélegezz ki!

Ugorj az első sorra!

2017. aug. 13. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes megbeszélni. Sőt megkérheted, hogy verje ki, mert a te kezed fáradt.
2017. aug. 16. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Anno ez a fiú osztálytársaimnál nem volt gond. csinálták együtt, DE nem egymásnak.
2017. aug. 16. 12:23
 8/8 anonim válasza:
Célszerű a legelső nap lerendezni, mondjuk csinálni egy heti beosztást hogy ki mikor ránthat rá. Esetleg azt is megérdeklődheted, ha már így benne vagy, hogy esetleg néhanapján besegíthetnétek-e egymásnak.
2017. aug. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!