Érdemes ezt vele megbeszélni? Mert ez már felháborító.
Ez inkább legyen a te döntésed. De ha még jóba akarsz vele maradni, akkor szerintem óvatosan mondd el a gondodat. Ne támadd, csak mondd el, hogy ez téged nagyon zavar. Rosszul esik neked is, és a párodnak is. És mutass rá, hogy ezek tényleg mondvacsinált indokok. S az igazi bajt mondja el, hátha meg tudjátok oldani. Beszéld át vele, de kedvesen. Ne teremtsd le, még ha nagyon is megérdemelné szerinted. Inkább agressziómentesen próbáljátok el ezt elintézni. Mert ha letámadod ezzel, kioktatod, akkor elsőként visszatámad, mintsem átgondolja a helyzetet. S utólag TALÁN rájön, ha nem fog neheztelni rád nagyon sokáig. Ám ha óvatosabban, nem kioktatva mondod el a bajod, és nyílt vagy a megoldásnak a keresésére, akkor van esély rá, hogy ott helyben megérti! :)
14/L
Szerintem felesleges megbeszélni, tapasztalatból azt mondom, úgysem értené. Ő úgy van vele, hogy ő a kiskakas a SAJÁT szemétdombján (ti. a lakásában), azt meg lazán elfelejti, hogy te nem merő jószándékból befogadott vagy, hanem fizetsz a lakhatásért.
Amint elköltözöl, a srác jól pofára fog esni, hogy nincs plusz bevétel.
Amit javaslok: költözés előtt fotózd le, milyen állapotban hagytad ott a lakást, mert egyszer jártam úgy, hogy rám akartak verni egy letört mosogatócsapot (amikor elköltöztem, még teljesen ép volt).
Az ilyeneket jó nagy ívben le kell sz*rni (már elnézést)
Ezek az "arcok", ha fogalmazhatok ilyen rosszul, csak 3 dologra vágynak:
1; Figyelem középpontja
2;Az hogy megállás nélkül oszthassák az észt
3;És hogy szüntelenül dumálhassanak a kedvenc témályukról: magukról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!