Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes ezt vele megbeszélni?...

Érdemes ezt vele megbeszélni? Mert ez már felháborító.

Figyelt kérdés
Együtt lakom egy sráccal, a szülei vették a lakást és kiadják az egyik szobát. Nekem van egy párom, ő szokott hozzánk jönni, mert ő koleszos oda nem mehetek, de azért nem volt itt 0-24-ben. A lakótársam mégis kiakadt,elkezdi, h a párom 3000Ft-ot elzuhanyzik pluszban!! (nyilván...) aztán ilyeneket hozott fel, hogy mi az, hogy itt laszik a párom, és nem mosogat el meg nem takarít( ez sztem nem az ő dolga, de ehhez képest nagyon sokszor elmosogatot nálunk hozott tisztítószereket, WC papírt stb ) Azóta feszült a viszony, én keresek másik albit, úgy néz ki, augusztusban át tudok költözni egy barátnőmhöz. A srác viszont most már nyíltan támadta a barátomat, más barátaim előtt is, akik felugrottak egy buli előtt letenni nálam pá cuccukat. A párom a szobámban vette fel a másik cipőjét (nem azt, amiben az utcáról jött fel) és két lépést tett kb az ajtómtól a folyósig parkettán. Erre minősíthetetlen hangnemben elkezdte kiosztani, hogy ezt hogy képzelte, hogy a kutyaszaros ciőjével végigmegy a nappalin, meg h ő otthon is így közlekedik e, meg hogy miylne egy büdös bunkó. Már az ő barátja is mondta neki, hogy hagyja már abba, de csak mondta tovább. Akkor nem szóltunk semmit, egyrészt nagyon kellemetlen szitu volt,másrészt meg nem akarom a barátja előtt cseszegetni, még, ha ő nem is ilyne intellitgens fordítva, Arra gondoltma, h ezt ma megbeszélem vele, hogy attól még, hogy övé a laksá, ne higgye már azt, hogy mindne tmegtehet, hogy a vendégeimet ilyen stílusban osztja ki, pláne, hogy mitóta ittlakom, az ő kezében sosem láttma még porszívót vagy felmosórongyot, és amúgy is, magára és a rendre abszolút igénytelen (ill. ő is rendszeresne véggijár ciővel, de az egész szobán és nálam sem zavarta a dolgo soha) Szerintetek megéri összvezsni vele, emiatt, ha úgyis elmegyk innét? A párom nem szeretném, hogy összevesszen vele, ő miattam visszafogta magát, de neki is elege van már abból, hogy a srác mindenbe beleköt mondvacsinált indokkal, holott leginkább csak az zavarja, hogy ott van egy pár, ő meg nagyon sikrtelen a nőknél...
2014. júl. 7. 10:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
Amúgy a zárójelekben magadtól megválaszoltad a kérdéseidet....és igen, beszélj vele
2015. jan. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!