Miért van az, hogy az emberek vita esetén szinte egyből letiltják a másik felet, esélyt sem adva annak, hogy megbeszéljék a dolgokat?
Tisztelet a kivételnek, de azt vettem észre, hogy mostanában a korosztályom (huszonévesek) nagyon sértődékeny, és nem kommunikál túl jól. Ahelyett, hogy megbeszélné a dolgokat és esetleg szembenézne a hibáival, valamint az esetleges konfliktussal, inkább elmenekül ettől és rögtön tiltás jön. Közben viszont van bennük a felsőbbségérzés is, ami megint nehezít egyet a dolgokon.
Tudják, hogy valamit elrontottak és ezért valaki beolvasna nekik/szembesítené őket a hibáikkal, inkább tiltják az illetőt, hogy neki esélye se legyen erre.
Meg igazából az is lehet, hogy nincsen jó vitakezelő képességük.
Én sem tudom megérteni az ilyeneket. És ami szomorú, hogy nem csak a fiatal korosztályra jellemző ez.
Amit az ötös ír, az meg a legbosszantóbb. Nem hajlandó beszélni, vitázni amíg nem értik meg, hogy neki van igaza. Mert tisztára ez olvasható ki az írásából. Hogy csak az lehet igaz amit ő tart annak.
Értem, tények, értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!