Zavarna, ha a lakótársatok barátai néha ott aludnának?
Szerintem tegyünk különbséget aközött, hogy valaki rendszeresen felhordja a barátait/rokonait/párját stb. és huzamosabb ideig ott tartózkodnak és aközött mikor valakinek alkalmanként (a havi egy-két éjjel szerintem az alkalmanként) ott alszik egy-két barátja. Szóval a barátaim nyilván nem fognak dugni a kanapén... A lakótársammal pedig értelemszerűen felezzük a költségeket és nem fogom tudni kiszámolni, hogy pontosan hány ml víz fogyott mikor a barátnőm fogat mos vagy lehúzza maga után a wc-t, de ez talán havi szinten nem jelent akkora költséget, hogy most ebből probléma legyen. A lakótársam kajájához és egyéb saját használatú dolgaihoz semmi közöm nincsen, ilyeneken nem közösködünk egymással, mindenkinek megvan a sajátja, magunknak vesszük stb., a barátaim is értelemszerűen maguknak intéznék vagy az én cuccaimat használnák. Lopni egyikük sem lop, akkor nyilván nem lennének a barátaim és én sem engedném őket a saját lakhelyemre...
Elköltözni ilyen miatt nyilván nem fog (több százezer forintot veszítene, mert nem kapná vissza a kauciót), de nemet nyilván mondhat, ezért is teszem fel a kérdést, hogy ki mit gondol erről. Engem fordított esetben egyáltalán nem zavarna, de lehet erről más másképp gondolkozik és őt ugye nem ismerem.
Én sok emberrel laktam együtt, s én is elég magamnak való vagyok.
Nekem nem lenne ezzel problémám abban az esetben, ha:
-Tudnék róla előre és időben.
-Nem válna napi rendszerré.
-Nem zavarnának a napi életemben.
Tehát mondjuk nem bömbölne a zene éjszaka, miközben például nekem vizsgám van. Magyarul, ha a vendég nem úgy viselkedik, mint ha ott minden őérte lenne.
De az, h teszem azt, elmentek valahová, s hajnalban már nem tudnak hazamenni, nyilván nem lenne gond. De mondjuk hetente házibuli, az már zavarna.
Akkor nyilván meg lett válaszolva, ugye...
Nincs más hátra, mint beszélni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!