Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van sok ütött kopott szakadt...

Van sok ütött kopott szakadt nadrágom és pólóm és itthonra akarom hordani mindet meg kiülni az udvarra is bennük. Nagyon ciki lenne a lakótársak előtt a rongyos ruha rajtam?

Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Lakotarsak elott szerintem igen. Otthon a csaladban nem.
2021. aug. 31. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Én szoktam slamposan öltözni, ha nincs semmi terv, csak a kutyákat kell levinni. Általában ezek nem szakadt meg foltos ruhák, csak pl így nem mennék el munkába vagy a belvárosba, esetleg már látszik a ruhán, hogy sokat használtam.

A szakadt ruhákat inkább takarításhoz venném fel.

De az sem mindegy, hogy hogyan szakadt. Ma már pl a szakadt farmer divatban van, a kolléganőm anno olyan gatyákban jött be, amik úgy néztek ki, mintha egy fűnyíró elütötte volna.

2021. aug. 31. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha elmondod nekik, hogy te ezt szeereted, ragaszkodsz hozzá, akkor meg kell,, hogy értsék.
2021. szept. 1. 04:38
 4/7 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem igen. Én otthonra olcsó xarokat hordok gate shop meg hasonló oldalakról.

A lyukas ruhákat kidobom/felhasználom rongynak.

2021. szept. 1. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem igényes társaságban igenis ciki, ha valaki ennyire igénytelenül, slamposan jelenik meg, mindegy, hogy nem az utcára, hanem csak otthon... kivéve ha ilyen nagyon koszolós vagy ruhaszakítós programokhoz, pl. kertészkedés vagy építkezés, veszed fel. Az ütött-kopott, szakadt ruhákban a rongyok között van a helye.

Jó, nyilván ez alól kivétel, ha mélyszegény vagy, és más otthoni ruhád nincs és pénzed sincs rá, de vmiért azt gyanítom, hogy nem ez a helyzet,

2021. szept. 1. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én általában tojok az emberek véleményére, de RONGYOKBAN önmagam miatt nem szeretek lenni. Ha használható még egy cucc, akkor azt meg lehet varrni, egy spulni cérnába és 10 perc varrásba még senki nem halt bele és nem ment tönkre anyagilag. Ha menthetetlen, akkor kuka.
2021. szept. 25. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Abban ülsz ki amiben akarsz, de utána ne csodálkozz, ha lenéznek.
2021. szept. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!