Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni idegbeteg...

Mit lehet tenni idegbeteg szomszéddal?

Figyelt kérdés

Saját lakásról van szó. Pár hónapja élünk itt párommal. Nem közvetlenül mellettünk, hanem kettővel arrébb (függő folyosós társasház), egy abberált nőszemély lakik, aki kb két naponta ordibál, veszekszik a párjával, akár az éjszaka közepén, akár hajnali 5-kor, és szóban bántalmazza, alázza a pasiját. “Természetesen” kisgyermek is van sajnos..aki emiatt mindig sír, ám akkor csak jobban rákezd ez az elme roggyant. Már nem bírjuk idegekkel mi sem..nekem nagyon felkavaró, mert anyám pont ilyen volt gyerekkoromban (akitől hálistennek elkerültem). Balhét nem szeretnénk, tartunk is kicsit tőle párommal, hogy nekünk esne vagy valami..illetve azt vettük észre, hogy a régebbi lakók kb beletörődtek, vagy legalábbis szemet hunynak efelett. Azonban ez mind a lakó környezetére kihat, mind a saját családjára, és ami a legszomorúbb, egy magatehetetlen kiskorúra (kb 2 éves a gyerek). Minket ez nagyon zavar, és nem szeretnénk így élni. A költözés nem opció, mert ilyen áron nem kapnánk máshol lakást, belvárosban.

Viszont valamit tenni kellene ezügyben, mert nem lehet így élni. Első körben arra gondoltam, hogy egy kinyomtatott szöveget kellene az ajtajukra ragasztani, melyben leírjuk a panaszainkat, és megkérjük, hogy változtassanak az életvitelükön, ami kihatással van a lakóközösségre is. (Persze, lehet ez nem érne sokat, de legalább hátha elszégyellné magát a nő).

Egyéb ötleteitek vannak esetleg? (Nyilván tudom, rendőrség, gyámügy stb., de mint írtam, ennyire nem szeretnék belefolyni, nem akarom, hogy bajom származzon belőle. Iszonyat ijesztő ez a kattant nő.)

2021. aug. 26. 11:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem lenne érdekes, hogy itt élnek 10 éve (a pasija mondta), és ez idő alatt senki nem szólt, vagy nem hívott rá rendőrt. Ideköltözünk mi, és jön a rendőr?

Úgy is kitudódna előbb-utóbb.

Ennyibe nem fog belehalni, rengetegen így élnek sajnos, hogy valamelyik szülő idegbeteg.

A gyámügy meg ennyi miatt nem foglalkozna vele.

2021. aug. 29. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!