Én szerettek Budapesten lakni! Imádom! Itt aztán minden megadatott,sulik,munkák,villamosok,Citadella...stb.Én nem tudnék másutt lakni! Igazat adtok nekem, illetve Ti is így éreztek?
Szerettem Budapesten lakni (Magyarországon belül szerintem még mindig ott a legjobb lakni), bár örömmel hagytam el, amikor végre Rómába költözhettem.
24L
25 éves koromig vidéken éltem és csak ritkán jártam fel Budapestre rokonlátogatóba, de ezáltal hamar megismerkedtem az itteni hangulattal, és mindig is az életem része volt.
25 éves koromban végül felcserélődtek a dolgok. Budapestre költöztem és most már a vidék az, ahová csak hébe-hóba látogatok vissza az ottani ismerősökhöz.
Sokáig féltem meghozni ezt a döntést, de végül egy percig sem bántam meg, minden téren nagyon sínre került itt a fővárosban az életem :) Sokkal pezsgőbbek lettek a hétköznapjaim, sokkal több és változatosabb szórakozási lehetőség adott, a munkámat is imádom, valamint találtam új barátokat is. A szívemben magamat továbbra is egy vidéki mentalitású embernek tartom, de tény ami tény, borzasztóan szükséges volt már ez a változás az életembe :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!