Másnak is elege van már így nyáron a szomszédaiból?
Igen. A mellettünk lakó szerintem unatkozik, mert állandóan a házfalunk tövében szöszöl, vagyis dörömböl vmi hordókkal, amiben esővizet gyűjt. Fűnyírás, flexelés non stop. A másik 50fokban permetezi az egy sor borszőlőjét, ami mindig leszedetlenül rohad el. Ilyenkor ablaknyitás kizárva. Mellette mindig lesik, hogy kivel tudnak beszélgetni, vagyis ordibálni egy jót (szerintem az egyik már süket) , mintha tényleg semmi dolguk sem lenne más. Mindig felmerül bennem, hogy ezek miből élnek, hogy itt unják szét magukat...
Ebből a szempontból 100szor jobb tél.
23
Szerintem is ez a gáz: mindegyik azt hiszi, hogy csak ő van, övé az egész terület, még a másiké is.
Én is, ha merek szólni kedvesen pl: "légyszi, ne a házam elé ültetgess bokrot, mert én nem szeretném, azért vágattam ott ki mindent, mert nem kell oda növény, hogy leveleket szedegessek meló után." Vérig sértődik, és neki áll feljebb. Persze fordított esetben nem is tudom, talán meglincselne, ha ilyet tennék.
Ordítozás, zajongás, másik nyugalmának semmibe vevése...stbstb
Annyira utálom, hogy az emberek többsége ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!