Másnak is elege van már így nyáron a szomszédaiból?
Vegyél egy jó hangos flexet, tedd le a kerítés/fal mellé, kapcsold be, és hagyd úgy.
Majd rájönnek, hogy a hangoskodásuk összefügg a flex működésével.
Régen ugyanez volt, mnidenki a ház előtt élte az életét családostúl. Most elköltöztem, itt lekopogom eddig a nyár a legjobb.
Télen állandó hupogások voltak meg minden, most egész tűrhető.
Kintről meg annyira sok zaj nem szúrődik be, meg az ablakok is sokat vannak csukva a 33-35 fok miatt meg a tűző nap miatt.
Este meg már egész nyugi van általában.
De igen, sokat szenvedtem ezek miatt mig a szüleimnél éltem, az baj volt mikor a bokszzsákot vertem, de mikor az ablakom alatt pofáztak egész nap, az teljesen rendben volt nekik.
Egész nap fejhallgató, zene meg sorozatok. Ez volt a megoldás meg csukott ablak és ventillátor.
Mi nem vagyunk jóban a szomszédokkal, ezért direkt üvöltetem a gyerekeimet, ha maguktól is üvöltenek, sosem szólok rájuk, hagy b@ssza szét az ideg😂 a szomszédokat. Úgysem tud csinálni semmit, csak eszi a méreg😂
13#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!