Milyenek voltak az eddigi legfurcsább szomszédaitok?
Az én szomszédom egy nyugdíjas alkoholista, bepiál kötegszik és olyankor jön rá a lakásszépítés, kukahasználat oktatás. Becsönget és elkezdi magyarázni, hogyan kell a szemetet beletenni a kukába, ha jön vendég ne engedjük fel egyedül, hanem menjünk le érte. Bezárja a ház ajtaját, visszahúzza a tele szemetest...
Bútor javítás, fúrás, faragás, vita az asszonnyal...
Hajnal háromkor kel, hallom a lépteit a székhúzogatást krákogását, reggel 10kor már részegen döglik, kettőkor kezdődik minden elölről olyan este 6ig.
Flúgos, gyerek nélküli házaspár. De komolyan, én bírtam őket, mert full olyanok voltak, mintha egy rajzfilmből lettek volna kivágva:
1. Állandóan mosolyogtak, de mindig és mindenen, megbántani nem lehetett őket semmivel, akármit mondtál nekik.
2. Minden mondatuk végén vicsorogva azt a hangot adták ki hunyorgó szemekkel kissé oldalt fordulva a fejükkel, hogy "KGRRGSZK". És ezt minden mondat végén. 😃
Olyan jókat lehetett velük így dumálni, mondjuk nem voltam velük sose direkt szemét, de na, sokszor jókedvre derítettek ezzel a nem hétköznapi viselkedésükkel. Sőt mondhatni picit sajnáltam is őket, mert sokan röhögtek rajtuk nyilvánosan is. Akkor meg majdnem sírtam utánuk, mikor elköltöztek. ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!