Milyen a viszonyod a szomszédaiddal?
Nem nagyon beszélünk. Vannak állítólag zajos szomszédok, akikkel páran balhéznak, de őszintén szólva én sosem hallok semmit, konkrétan mintha nem is ugyanabban a házban laknánk...
Velünk nem nagyon beszél senki, sem jó, sem rossz értelemben. A közös képviselővel néha egyeztetek, meg közgyűlésen látok mindenkit, de igazából ennyi.
Mi nem rég költöztünk új helyre, az előző albérlet egy újabb építésű társasház volt, na hát ami ott folyt, az minősíthetetlen..
Minden tetves nap dübörgés, de mintha Godzilla és egy T-Rex szabadult volna el, kiegészülve egy csapat elefánttal. És mindezt úgy, hogy mi voltunk a legfelső szinten és mégis alulról, azt sem tudjuk pontosan honnan, jöttek ezek a hangok. Aztán néha pár hülye gyerek, akiket a szülők csak legyártottak, cserébe nem neveltek, gondolt egyet és nekiálltak a folyosón gördeszkázni meg rollerezni. A másik tizenéves gyerek míg a folyosó egyik végéről a másikra ért, telekiabálta az egészet, csak hogy biztosan hallja mindenki.🤦🏻♀️ Emellé jöttek a gyökér oldalsó szomszédok, akik vagy ordibálva “kommunikáltak”, vagy a fiókot/szekrényajtót csapkodták izomból stb stb. Hetente minimum 3-4x hallgattuk, hogy valaki este 11-12-kor áll neki mosni valami favágóval és a centri hangjától megmaradni is alig lehetett. Lehetne még sorolni, de a lényeg hogy nem volt egy perc nyugta sem az embernek, nem egyszer mentem balhézni, de belefáradtunk. Utáltam ott lakni, így inkább elköltöztünk és rettenetesen sajnáltuk a következő lakókat.
Most panelban vagyunk kb 2 hónapja, egy a gond: hogy most viszont laknak felettünk.... minden zaj, amit hallani az felőlünk jön, elvileg 3-4 hülye pcsa lakik fent, akik szintén képtelenek megemelni a lábukat, mikor közlekednek a lakásban, volt hogy hajnal fél egykor még vinnyogva óbégattak felettünk, konkrétan tisztán értettem miről beszélnek. Úgy voltam vele nemrég költöztünk, nem megyek már egyből a szomszédhoz az első, második ilyen hajnalig vonyító alkalommal, hátha ez nem lesz rendszeres. Ám mikor valamelyik hétköznap késő este megint nekiálltak nyervogni, mi meg már pizsiben aludtunk volna, akkor nem volt energiám felvállalni, így hát fogtam a JBL hangszórónkat, szépen felhelyeztem a mennyezethez és max hangerőn el kezdtük üvölteni a zenét. Úgy tűnt értik a dolgot, mert 10 perc alatt kapcsoltak és végre bekussoltak. De ahogy látom az itt is módi, hogy éjfélkor mosok....🤦🏻♀️ Na mindegy, még mindig sokkal nyugodtabb itt, mint őrt volt abban a pokoltanyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!