Te mennyire vagy puszi pajtás a szomszédaiddal? Mi lesz ha én most se fogok velük haverkodni?
1 éve lakok itt, de nincs semmilyen kapcsolatom a szomszédokkal!
Az egyikkel néha ha olyan a kedvem köszönök, ha nem nem, nem érdekel ha tahónak tartanak, a másikok, meg alig látnak engem mert hátsó kertbe nem járok!
Mondták, hogy legyek jóban a szomszédokkal, mert ők fognak figyelni a házra, ha kigyullad, vagy idegent látnak a kertben!
Hát, ezek a szomszédok elég rosszindulatúak! Vagy még jót nem hallottam mondani másra, csak rosszat, irigykedve megjegyzik kinek milyen a hazao, kertje!
Ők lennének akik hívják a rendőröket, ha idegent látnak nálam?
Vagy a tűzoltókat? Szerintem max pletykálkodnának, hogy legett a házam, meg röhögnének!
Sokszor jöttek be hozzám haverok mert nyitva volt a kapu, kint voltak a szomszédok, még viccesen bedörömbőltek,hogy megijesszenek, oda lopakodtak az ablakomhoz, meg verték az ajtót, s szomszédok semmi rendőrt nem hívtak...
Most mi lesz ha továbbra is leszarom a szomszédokat?
Kétlem, hogy ez a társaság fog megmenteni!
Te nmilyen viszonyban vagy a szomszédaiddal? Te is azt mondod, hogy jóban kelo lenni velük, hogy hívják a tűzoltókat, rendőröket?
20f
Nem, természetesen! De nekem azt tanácsolták, hogy azért KELL velük barátkozni, hogy majd ők a hasznomr válnak!
De ilyen rosszindulatú emberekkel nem szeretek barátkozni!
Mit tegyek, ha jóban leszek velük? Szidjam én iy velük együtt azt aki elmegy az utcán, vagy a többi szomszédot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!