Van egy osztálytársam aki az egyik legjobb fiú barátom. Pénteken suli után mikor elköszönt tölem végig csókolta a nyakamat, arcom, de közel kicsit a számhoz is hozzáért a szájja. Ilyen nem csinált még, miért csinálhatta? Poénból, vagy tetszem neki?
tölem végig csókolta a nyakamat
na ilyet akárkivel nem csinálunk, téged valamiért kiemelt szerepben részesített, mert azt írtad, a többiektől nem így köszönt el. Poénból ilyet nem szokás csinálni, meg alapból se, amíg nem jártok, nagyon nyomul, ez akar valamit, csak nem tudom, miért tért rögtön a "lényegre" ---szóval egy ilyen nálam gyakorlatilag felérne egy szerelmi vallomással, illetve hát lehet az is, hogy csak a tested kell neki, szóval nem is tudom, lehet hogy csak így akarta kiélni a perverzióit:D:D:D De az nekem egyértelműnek tűnik, hogy vonzódik hozzád, különben nem csinált volna ilyet, csak nekem túl nyomulós a stílusa. Meg hát nemtom... Hát ha volt közbe olyan kis romantikus bizsergés számodra, amikor csókolgatott, meg tényleg ilyen nagyon finoman csinálta... :) De akkor is nyomul:/ Viszont lehet, hogy nem a szavak embere, és csak így tudja kifejezni magát, kifejezni, hogy érez valamit irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!