Kinek és milyen problémája van a szomszédaival ?
Idős bácsi szinte a nap 24 órájában tv-t néz/rádiót hallgat, max. hangerőn és keveset megy el otthonról. A csukott ablak sem segít, amúgy az övé is csukva van...
Jó párszor kértem, hogy legalább éjjel/hajnalban kapcsolja ki vagy hallkítson, összességében (laza 2 év után) sikeres volt. Már csak pár hetente fordul elő, ami az előző állapothoz képest szinte áldás.
Zenélnek, nem tudnak viselkedni, ordibálnak, fenyegetőznek, rettenetesen igénytelenek (és magyarok, fehér bőrűek)
Ilyen xar emberek mellett nem lehet normálisan élni!
Szintén NEM cigányok csak többet képzelnek magukról mint amennyit érnek.
Rendszeresen a kapubejárómba parkolnak, akadályoznak, teherautókkal a házam elé állnak, az albérlőik sőt az albérlők vendégei szintén. Mit csinálok? Üvöltök és anyázok velük. Mert csak ez használ. Szóltam szépen szóltam csúnyán. Nem egyszer. De nem használ. Az egyedüli közös nyelv ha kimegyek és konfrontálódom velük. Akkor pár hétig nyugi van aztán minden kezdődik elölről... Konkrétan utáljuk egymást és az ő szemükben nyilván én vagyok a bunkó paraszt összeférhetetlen szomszéd aki állandóan ugat...
Áhh... Nyomorult parasztok...
Egy komplett húsnagyüzem az alsó szomszédom.
Ők is szeretnek gyakorizni, de normálisan viselkedni nem :) https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
idős szomszédaim vannak a konyha ablakukon nincs függőny, az én háló ablakom pontosan szembe van az ő konyha ablakjával kb 8 m választja el a két ablakot...jah ami fontos, nyáron egy fa van az ablak előtt, télen a leveleit lehullajta, most jön a poén...
amikor a fán nincs levél őszi-téli-tavaszi időszak
mikor a hálószobában vagyok 5 óra körül azt látom, hogy a szomszéd ott ül a konyha közepén a világitás maximunom, és ez megy nap mint nap, redönyt függőnyt nem használ, tehát mindig ez a panorámakép fogad, hogy az öreg tatát látom az ablakomból, ha kinézek...
ez van ....
még jó, hogy nem az ablaknál van az iróasztal és egyéb fontos helyiségünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!