Kővel dobálja a szomszéd a macskát... Milyen törvények védik a cicust, mi a legjobb eljárás ilyenkor? Részletek lent.
Szia 55-ös!
Nagyon igazad van és én letiltottam amint írta a fenyegetést nekem privátban.Nem kellett volna vitába szállni egy egyértelműen beteg emberrel de láthattad a kommentekben hogy nem hagyott békén tehát kinézett magának hogy legyen kit piszkálni.Tudom hogy ilyen hülyeséggel körbe röhögnék a rendőrségen de ne akarjon már idiótának nézni senkit sem ezzel a szöveggel és főleg ne fenyegessen senkit se mert nincs hozzá joga ha kultúráltan képtelen kommunikálni.
Nem lehet letiltani a kommenjeit sem hogy én ne lássam mert nincs ilyen funkció de bármit írkál ide én többet nem szállok bele a beszélgetésbe mert nem normális és kerülni kell az ilyen negatív elemeket.
Figyelj kérdező, nem tudom, hogy provokáló troll vagy-e, vagy csak ostoba. Mivel egy kanyi reagálásod sem volt 6 oldalnyi válasz után, talán az első.
De azért én mégis válaszolok neked. Akár fel is jelentheted a szomszédot, csak ki fognak röhögni.
Tudod, senkinek sem kötelessége eltűrni más állatát a saját portáján. A tied, tartsd otthon. A te állatod, a te felelősséged. Ha engeded elkószálni, vállalod azt, hogy elüti egy autó, elkapja egy kutya, mérget eszik valahol, csapdába esik, és még sorolhatnám a veszélyeket. Lelked rajta. De a szomszédod nem felelős a te állatodért. Te vagy felelős érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!