A szomszéd albérletbe kb 20-30 fős cigány munkás brigád költözött. Törvényes ez? Mit lehet tenni?
Nem tiltja semmi!
Ez ellen nem léphetsz fel jogilag. Mindenki azt csinál a házával amit akar, annak adja ki akinek akarja.
Munkás brigádot írsz, tehát dolgoznak.(...és nem bűnöznek!)
Ami azt is jelenti, hogy 10-12 órát és hétvégén nincsenek ott.
Azon kívül, hogy cigányok, van velük a lakóközösségnek valamilyen problémája?
Én is pont ezt akartam írni ...
most komolyan tényleg azt hiszitek, hogy normális ha 20-30 felnőtt ember egy lakásban lakik? még akkor se ha 150nm a lakás.
150nm/20ember vagy 30.számolj.
ha életvitel szerűen laknak ott akkor be kell jelenteni a lakcímet az önkormányzatnál és kicsit furcsa 20-30 lakcímkártya 1 címre.
ja de jobb is ha nem szólsz semmit jobb ha félelemből behúzod füled farkad.
És most mi a bajod ezzel, egyáltalán nem értelek ? xd Nem bordélyházként működik és éhező gyerekek sincsenek ott.
150 nm qrva nagy, még talán nem is szűkölködnek. Én 63 nm-en lakom és mikor vendégeink vannak 8-an simán elvagyunk.
Még mindig nem válaszoltál a kérdésre, hogy azon kívül, hogy cigányok, van e velük a lakóközösségnek valamilyen problémája?
Mert ez a nagyon nem mindegy!
"most komolyan tényleg azt hiszitek, hogy normális ha 20-30 felnőtt ember egy lakásban lakik? még akkor se ha 150nm a lakás."
Mert régen hogyan éltek az emberek? Több család élt ennél is kisebb házakba. Sőt, most is laknak 4-en, 5-en kis panellakásokban.
Köszönöm a válaszokat.
A problémák a következőek.
Esténként rendszeresen kint vannak az utcán a fiatalabbak 10-15 en. Bámulják az embert, méregetnek és próbálnak konfliktus helyzetet teremteni. A múltkor sétált egy srác az utcán a nőjével majd hallom, hogy nagyba nevetnek a cigányok és jó hangosan mondják, hogy szép lány megdugnám majd nevettek.... A másik pedig hogy ti szívesen üresen hagynátok a házatokat mondjuk úgy 1 éjszakára hogy tudod hogy szembe milyen emberek laknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!