Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Feljelenthet azért, mert...

Feljelenthet azért, mert sokat sír a babám?

Figyelt kérdés

5 hónapos a kislányom és jön a foga. Néha egész éjszaka visítva sír. Nekem is kellemetlen a helyzet, mindennel próbálkoztam már, de csak sír és sír. Nappal is gyakran csinálja. Semmi másra nem tudok gyanakodni, csak a fogára. Eszik, egészséges stb.

A szomszédunk olyan megjegyzéseket tesz, hogy kínzom-e gyereket, vagy nem etetem stb amiért állandóan sír. Mondta, hogy ha nem kezdek semmi vele, akkor ő fog intézkedni. Ilyet tehet?

Nekem is kellemetlen amiért állandóan sír, nem én kérem. Próbálok is tenni ellene, de nem mindig sikerül (elég ritkán). Elhiszem, hogy zavarja a szomszédot, engem is zavarna (jelen esetben sem kellemes).

2021. febr. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Csillapítóm a fájdalmát, csak máshogy.

Attól, mert te valamit csinál, nem biztos, hogy az jó is, vagy nincs más alternatíva.

Na menj innen, mert nem erről szól a kérdés és senki sem kíváncsi a "mindenki más szr anya, csak én nem" megnyilvánulásaidra. Ha valami bánt, vagy hiányzik az életedből ne másokon vezesd le. Lehet, hogy sokkal jobb anya vagyok mint te.

2021. febr. 23. 18:39
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Normális hangnemben vetettem fel először, hogy miért nem adsz gyógyszert. Nem reagáltál semmit. Másodszorra sem. Harmadszorra elküldtél a fenébe...nem látod, mi itt a hiba?

Nem sz@ranyáztalak le, olvass vissza.

Azt, amit most leírtál (az indokolatlan sértegetésen kívül), leírhattad volna elsőre is, aztán nem lett volna "kiafaszábbanyaheee" műsor belőle.

Alapvető illem, ha kérdeznek, válaszolok. Ezen húztam fel magam, nem a te elhallgatott (mert nem írod, le, találjam ki) elveiden. Az a te dolgod, hogy gondoskodsz a gyerekedről.

És nem, nem vagy jobb anya, mint én. Anya vagy. Anya vagyok. Nem jó, meg rossz, hanem csak más. Na bummm.

2021. febr. 23. 19:02
 53/54 A kérdező kommentje:

Nem én kezdtem el ironikusan gúnyolódni, sem felemelt hangnemben beszélni. Nem én kérdeztem elsőnek, hogy " Milyen anya vagy te"?.

Én csak reagáltam.

Adok neki fájdalomcsillapítot helyileg. Az más kérdés, hogy ennek ellenére is sírt. Nem érzem miatta magam "milyen anyának".

2021. febr. 23. 19:15
 54/54 anonim ***** válasza:

EZ AZ EMELT HANGNEM!

ignore on

2021. febr. 23. 19:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!