Feljelenthet azért, mert sokat sír a babám?
5 hónapos a kislányom és jön a foga. Néha egész éjszaka visítva sír. Nekem is kellemetlen a helyzet, mindennel próbálkoztam már, de csak sír és sír. Nappal is gyakran csinálja. Semmi másra nem tudok gyanakodni, csak a fogára. Eszik, egészséges stb.
A szomszédunk olyan megjegyzéseket tesz, hogy kínzom-e gyereket, vagy nem etetem stb amiért állandóan sír. Mondta, hogy ha nem kezdek semmi vele, akkor ő fog intézkedni. Ilyet tehet?
Nekem is kellemetlen amiért állandóan sír, nem én kérem. Próbálok is tenni ellene, de nem mindig sikerül (elég ritkán). Elhiszem, hogy zavarja a szomszédot, engem is zavarna (jelen esetben sem kellemes).
Az nem való panelbe, aki nem tudja elviselni a gyereksírást.
Senki nem kíváncsi rátok, tűnés!
Komolyan mondom, pofám leszakad, nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak...
Szerintem feljelenthet a szomszéd.
Orvos, védőnő nem tud segíteni? Biztos, hogy a foga miatt sír?
A szomszédodon és az itt kommentelőkön is látszik, hogy mennyire nincsen egy minimális tolerancia sem egymás felé már.
Megértem a szomszédod, biztosan zavaró, de ez egy átmeneti állapot. Kérd a türelmét!
Én tudjam hol a helyem? Azért ne nevetess, kérlek.
Mi is elviseltük mindig ha este a teraszon hőbörgött valaki nyaranta, vagy maxra nyomta a zenéjét. Igen, nem örülök, hogy sír a gyerek, mert mi is szeretnénk aludni. Nem jókedvemben "ordíttatom".
De a panelban tényleg áthallatszik ez-az, aki nem bírja költözzön házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!