Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Feljelenthet azért, mert...

Feljelenthet azért, mert sokat sír a babám?

Figyelt kérdés

5 hónapos a kislányom és jön a foga. Néha egész éjszaka visítva sír. Nekem is kellemetlen a helyzet, mindennel próbálkoztam már, de csak sír és sír. Nappal is gyakran csinálja. Semmi másra nem tudok gyanakodni, csak a fogára. Eszik, egészséges stb.

A szomszédunk olyan megjegyzéseket tesz, hogy kínzom-e gyereket, vagy nem etetem stb amiért állandóan sír. Mondta, hogy ha nem kezdek semmi vele, akkor ő fog intézkedni. Ilyet tehet?

Nekem is kellemetlen amiért állandóan sír, nem én kérem. Próbálok is tenni ellene, de nem mindig sikerül (elég ritkán). Elhiszem, hogy zavarja a szomszédot, engem is zavarna (jelen esetben sem kellemes).

2021. febr. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
25%
Ha az én szomszédom lennél.. Már nem lennél az..
2021. febr. 13. 10:42
 32/54 anonim ***** válasza:
76%

Miért az menjen tanyára, aki csendben tud maradni? Egyedül éljek egy házban, amikor gyerekkel, *családdal* több értelme van *családi* házban élni?

És ja, átmeneti, amíg nem jön a másik kettő csok baba.

2021. febr. 14. 00:10
 33/54 A kérdező kommentje:

Nézd, nekem se tetszik a helyzet, ahogy lehetne elkölöznék innen, de nincs rá keret. Faluba semmiképp sem szeretnék lakni, városban meg egy családi ház tudjuk mennyibe kerül.

Nekem is kell más zaját hallgatnom eleget ha már itt tartunk. Csak nem szoktam hisztit vágni belőle. A mondás viszont úgy tartja, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. Általában az szokott elköltözni akinek nem tetszik az állapot.

2021. febr. 14. 12:26
 34/54 anonim ***** válasza:
Fel, persze, aztán jól kiröhögik, maximum.
2021. febr. 14. 14:48
 35/54 anonim ***** válasza:
53%
Majd visszakapod az élettől ezt. Mi az, hogy más költözzön el miattatok a saját otthonából? Ráadásul az aki csendben van????? Tűnjetek el ti!
2021. febr. 14. 14:54
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gyerekem, nem is akarok.

A felettünk lévőnek van kettő, a mellettünk lévőnek is - plusz egy óvoda van a közvetlen szomszédban :D

Néha mást nem hallani, mint hogy üvölt a kölyök (az egyik, mert csecsemő, a másik mert kétéves dacos, a harmadik mert lecs.szték a szülei, aztán persze már anyuka is kiabál egy idő után) néha félóráig is. Aztán szünet az oviban, amikor 20 gyerek visítózik egyszerre.

Kibírom, nem vészes - nincsenek papírból a falak -, maximum addig kicsit hangosabbra veszem a zenét, esetleg sütök valamit, nyáron kiülök az erkélyre, stb.

Az egyetlen, ami zavaró, mikor a gyerek egy órán át mint a hülye rohangál és dübörög, mert anyuka képtelen kivinni a játszótérre legalább félórára.

Viszont abban csak megerősítenek folyamatosan, hogy miért ne akarjak tényleg sose gyereket. :D

32N

2021. febr. 14. 14:55
 37/54 anonim ***** válasza:
41%
Ilyen az amikor élet a panel lakásokban. Ezt el kell annak fogadni aki oda költözik.
2021. febr. 14. 17:07
 38/54 anonim ***** válasza:
97%
Azért, ha egy 5 hónapos gyerek folyamatosan sír, akkor illene beszélni az orvosával
2021. febr. 14. 17:10
 39/54 anonim ***** válasza:
96%

Én is megkérdem. Miért nem adsz neki legalább éjszakára Panadol vagy Nurofen szirupot?

Azért üvölt már nonstop, mert kialvatlan, fáradt, és olyankor mindenki nehezebben bírja a fájdalmat.

Ha pár napig kapná, levinné kicsit a gyulladást, kialudná magát, és a te is meg a szomszéd is szusszanhatna egyet. Kisimult idegekkel meg már lehetne tárgyalni értelmesen.

2021. febr. 15. 09:43
 40/54 anonim ***** válasza:
80%

Uhh, komolyan gyomorgörcsöm van néha, hogy nehogy a szomszédaim gyereket vállaljanak, én szeretnék az otthonomban pihenni, dolgozni, és rossz hogy nem lenne hozzá jogom. :/

A kérdésedre válaszolva: feljelenthet, de nem fognak csinálni az üggyel semmit, a babasírás nem "indokolatlan".

2021. febr. 22. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!