Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Feljelenthet azért, mert...

Feljelenthet azért, mert sokat sír a babám?

Figyelt kérdés

5 hónapos a kislányom és jön a foga. Néha egész éjszaka visítva sír. Nekem is kellemetlen a helyzet, mindennel próbálkoztam már, de csak sír és sír. Nappal is gyakran csinálja. Semmi másra nem tudok gyanakodni, csak a fogára. Eszik, egészséges stb.

A szomszédunk olyan megjegyzéseket tesz, hogy kínzom-e gyereket, vagy nem etetem stb amiért állandóan sír. Mondta, hogy ha nem kezdek semmi vele, akkor ő fog intézkedni. Ilyet tehet?

Nekem is kellemetlen amiért állandóan sír, nem én kérem. Próbálok is tenni ellene, de nem mindig sikerül (elég ritkán). Elhiszem, hogy zavarja a szomszédot, engem is zavarna (jelen esetben sem kellemes).

2021. febr. 12. 19:06
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
72%
Valaki ideírta gyerek nem való panelba, ez érdekes ha panelba nem születtek, és éltek volna gyerekek, eltűnne Magyarország népességének 70 %
2021. febr. 12. 20:52
 22/54 anonim ***** válasza:
66%

Hogy lehet ennyi ember akkor gleccserproletár, hogy beköltözik egy lepattant panelba, aztán elvárja, hogy síri csend és nyugalom vegye körül?

Igen bazzeg, a panelben sír a gyerek, dobog a szomszéd lába, ugat a kutya és áthallatszik a tévé. PANEL, te ostoba gyökér, érted? Filléres, Kádár-korabeli szar.

Komolyan, egyesek képesek a kétszáz forintos kínai tésztaleves fölött is kiverni a hisztit, hogy nem prémium biozöldségből készítik és hófehér damasztabroszon szolgálják fel.

2021. febr. 12. 21:07
 23/54 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem adsz neki éjszakára egy kis panadol baby szirupot? Ha már végképp semmi nem segít, jöhet egy kis fájdalomcsillapító.
2021. febr. 12. 21:13
 24/54 anonim ***** válasza:
87%

Ne foglalkozz velük, kérdező, csak néhány (vagy a százalékokból ítélve inkább egy?:D) hülye troll ide jött kiélni magát.

Mint már írták, nem jelenthet fel. De azért rákérdeznék erre az orvosnál, védőnőnél, hogy biztos a foga-e a gond.

2021. febr. 12. 21:18
 25/54 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy a kutyaugatás miatt, a gyerekrinya miatt is teljesen jogosan lehet tenni feljelentést. Senkit sem érdekel, hogy nincs hangerőgomb rajtuk.
2021. febr. 12. 22:12
 26/54 anonim ***** válasza:
29%
18 de gyereket összebszni az könnyű volt...
2021. febr. 12. 22:14
 27/54 anonim ***** válasza:
73%

A fogát nem tudod orvossal megnézetni,esetleg íratni rá valamit?

Meg nem.biztos,hogy ezért sír.

Valami oka van.

Én a helyedben elvinném egy alapos kivizsgálásra.

2021. febr. 13. 00:00
 28/54 anonim ***** válasza:
56%

Ebben a kérdésben az a legszánalmasabb, hogy téged nem aggaszt, hogy a gyereked éjt nappallá téve ordít egész nap.

Tisztában vagyok vele, hogy a fogzás nem leányálom és nem lehet elcsitítani egy gyereket, ha fájdalmai vannak vagy nem érzi jól magát, de könyörgöm, arra nem gondolsz, mit élhet át? Megszülni jó volt, de tisztességesen törődni vele és elmenni orvoshoz vele, azt már nem? Az véletlenül sem érdeked, hogy az éjszaka nagy részét át tudja aludni, ugye?

Mikor új volt a kutyám és itthon hagytam, vonyított, ugatott egész nap. A szomszédaim jófejek, de az első hét után szóltak, hogy a kutyusnak nagyon hiányzom és egész nap sír utánam. Hangsúlyozom, ő csak egy kutya. Felkutattam minden módszert, amivel segítetek neki, hogy jobban érezze magát akkor is, ga muszáj dolgoznom menni. Volt, hogy órákat szobroztam az ajtóm előtt és hallgattam, mit csinál. Aztán elcsitult pár héten belül. Nem a szomszédok miatt fontos ez, hanem mert egy gyerek nem bőg örömében. Egy kutya sem vonyít megállás nélkül örömében. Ezek intő jelek, amik ellen meg kellene mozgatni minden követ.

Legyen már benned ennyi anyai ösztön, könyörgöm!

2021. febr. 13. 07:25
 29/54 anonim ***** válasza:
64%
A szomszédot lehet, hogy nem a zaj zavarja leginkább (vagy talán az is), hanem esetleg aggódik a gyereked miatt, hiszen te írtad, hogy állandóan, visítva sír. Orvosi kivizsgálás jó lehetne éppenséggel, és addig is esetleg enyhíteni a tüneteit.
2021. febr. 13. 09:35
 30/54 A kérdező kommentje:

Már bocs, de voltunk orvosnál. Külön gasztroenterológushoz pedig most van időpontunk, hátha a hasa fáj, vagy allergiás. (Bár volt hasfájós időszakunk és az másképp nézett ki) Mondjuk arra is vigyázok mindig, mit eszek, nehogy az ő pocijának legyen rossz. A védőnő szerint a foga miatt "cirkuszol".

Sose hagynám szenvedni a gyerekemet. Ti gndolom telepátiával is azonnal tudtátok mi a babátok baja....

2021. febr. 13. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!