Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Beakartak törni??

Beakartak törni??

Figyelt kérdés
Reggel 6óra felé vettük észre hogy kivolt nyitva a kapu(befelé volt) kb 20 cm résre, és kívülről benne volt a kulcs. Vannak gyerekeim akik hajlamosak a figyelmetlenségre, de azt mondják biztos hogy becsukták amikor hazaértek. Kulcsra szokott lenni zárva, a kulcs ottvan a postaládába, kilehet szedni könnyedén, egy minimális zajjal jár. Azért ez kicsit bosszantó. Van egy kutyusunk, szerencsére bent alszik este, és kitudja lehet hogy őt akartak elvinni? Akkor miért nem zárta be halkan utána a kaput, h ne legyen feltűnő? Szerintetek mi lehet?Gondolom rendőrséghez fordulni nem igazán opció, mivel tényleg lehet valaki a családból volt figyelmetlen, bár én nem hinném mert azért ez a kapunyitás/zárás 20 éves korukra már rutinból megy nekik, soha nem volt még ILYEN. 2/3 házzal lejjebb szerintem van a szomszédoknak kamerája. Valószínű az illető nem autóval jöhetett mivel kijarasi korlátozás van, az plusz kockázat neki, illetve azért feltűnőbb lett volna.
2020. dec. 23. 08:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%
Befosott a fiad és elfelejtette az ajtót. Ellenőrizd a gatyákat!
2020. dec. 24. 06:42
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Tele van a világ betörőkkel vigyázz! Én 5 éves gyerekként egy Chicagói családi házban egyedül maradtam Karácsonykor, jöttek a betörők, én bántam el velük. Rá 1 évvel meg New Yorkban én mentettem meg a játékboltot, úgyhogy ha félsz a betörőktől, szemmel tartom a házadat 😊
2020. dec. 24. 16:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
22 - És lett belőled még 3 rész! :DDDD Boldogat :)
2020. dec. 24. 17:29
 24/24 A kérdező kommentje:
😂😂
2020. dec. 27. 16:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!