Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Jogos ez a szomszedunktol?

Jogos ez a szomszedunktol?

Figyelt kérdés

egyetemista lanyok vagyunk egy pesti tarsashazban, szeptember ota lakunk itt. a mult heten a szomszed neni (akit en mar ismertem, a lakotarsam nem) szamonkerte a lakotarsamat, hogy miert hagyta a szemetunket az ajtonk elott. (este nem szokta levinni a szemetet, csak masnap reggel, most viszont rohanas miatt elfelejtette es delutanig ott volt).

a ket lakas regen egy volt, es ezert a ket ajto eleg kozel van egymashoz, derekszogben, de a zsak a mi ajtonk melle volt teve, neki egyaltalan nem volt utban, es budos sem volt.

a neni egyebkent a sajat ajtaja elott folyton kinthagy mindenfele dobozokat meg szonyeget, de minket ez nem zavar, mert a sajat ajtaja ele teszi.

emiatt szerintetek jogosan szolt, vagy csak kotekedni akart ?

2020. nov. 13. 09:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
37%
Totális igénytelenség! A szemét az szemétszagú, nem pedig rózsaillatú.
2020. nov. 14. 07:22
 22/22 anonim ***** válasza:
61%

Te is fogd fel 20, hogy pl én sem vagyok köteles hallgatni az egész napos dübörgést, óbégatást, kutyaugatást és társait, mégis ez megy rendszeresen, úgyhogy az én pár havonta egyszer kirakott szemetem az ajtó előtt a legkevesebb gond ebben a társasházban. Aminek a folyosója továbbra is baromi hosszú és két oldalt nyitott, hidegebb van a folyosón és huzatosabb, mint az utca, semmilyen szag nem terjeng és nem a folyosó közepére teszem ki, hanem az ajtóm elé, nem értem mégis miben és kit akadályoz ez. Más meg az asztalát tárolta a folyosó végén, aztán azon sem parádézott senki, nem volt útban, nem akadályozott senkit, semmiben.

És igen, mások is ki szokták rakni az ajtó elé a szemetet néha napján, mégsem állt meg az élet.

Nyugodtan meg lehet kövezni, de este 11kor, mikor már pizsamában készülök az ágyba, nem fogok felöltözni és 5-5 emeletet lépcsőzni oda-vissza a garazsig, hogy még abban a szent pillanatban ki tudjam dobni.

2020. nov. 14. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!