Normális, hogy a szomszédunk időnként pizsamában jelenik meg a lépcsőházban?
Kérdező, ne legyél ennyire konzervatív, ha áttetsző rózsaszín hellokitty-s hálóingben is mászkál, az is normális. Pláne ha férfi.
Ha pelenkában van, plusz pont.
2020 van, nőj fel.
A pizsama es agynemü pont azert valik el az utcai ruhatol hogy ne rapadjon ra semmi.
Az ilyenek olyanok akik utcai ruhaban is siman lefeküdhetnének akkor aludni is meg cipöben.
Azaz kepesek a szobai papucsban is flangàlni kint szedik össze màs floràit bakteriumait.
Higieniatlannak igenytelennek tartom es egyböl lejön az is hogy reggel nem tusol.talan meg sem mosakodik fogat sem most akkor
Neki ez már tök természetes, lehet ez olyan házi ruha lehet neki. Nem tudom, szerintem engedd el.
Nekem is volt ilyen szitum, kettő is, egyik barátnőmnek vittem le este egy dolgot, és már pizsiben voltam, csak gyors lerohantam és felfelé szembe jött a szomszéd, de lehet neki fel sem tűnt mi van rajtam, másik meg egy késő este gyors levittem a szemetet nyár volt, meleg volt és csak egy vékony hálóing volt rajtam meg felkaptam a hozzá való selyem köntöst az is kis rövid volt és megint össze futottam a szomszéddal, na akkor már meg is jegyezte, hogy hozzá is beugorhatnék így:D
Na azóta felöltözök normálisan ha ki kell mozdulnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!