Jogos ez a szomszedunktol?
egyetemista lanyok vagyunk egy pesti tarsashazban, szeptember ota lakunk itt. a mult heten a szomszed neni (akit en mar ismertem, a lakotarsam nem) szamonkerte a lakotarsamat, hogy miert hagyta a szemetunket az ajtonk elott. (este nem szokta levinni a szemetet, csak masnap reggel, most viszont rohanas miatt elfelejtette es delutanig ott volt).
a ket lakas regen egy volt, es ezert a ket ajto eleg kozel van egymashoz, derekszogben, de a zsak a mi ajtonk melle volt teve, neki egyaltalan nem volt utban, es budos sem volt.
a neni egyebkent a sajat ajtaja elott folyton kinthagy mindenfele dobozokat meg szonyeget, de minket ez nem zavar, mert a sajat ajtaja ele teszi.
emiatt szerintetek jogosan szolt, vagy csak kotekedni akart ?
Tipikus mindenbe belepofázó függöny mögül leskelődő rosszindulatú g.ci nyugdíjas...
Le kell szarni, ha legközelebb is beleugat valamibe oltsátok le mint a villanyt.
Nem tudom, hogy igaza van vagy sem hivatalosan, de az biztos hogy kötekedni akart. Ez nem is kérdés.
De a szomszédokkal érdemes rugalmasan kezelni a helyzeteket, mert nagy átok ha rossz a viszony.
Természetesen védd meg magad, ne hagyd, hogy a fejedre nőjön de én tennék vele egy próbát és
esetleg megkérdezném hogy van e szüksége valamire a boltból stb. Lehet, hogy szimplán csak nem volt társasága és nagyon rossz módját választotta annak, hogy enyhítsen az érzésein.
Igen, a hangnemtől függ. Mondjuk egyszer ilyen előfordul, akkor az szóra sem érdemes. Sok idős viszont szeret kotnyeleskedni, ezzel nem kell foglalkozni.
Nekem alapból nem tetszik, ha valaki telepakolja mindennel a lépcsőházat, de én sem szólol, amíg engem nyugton hagynak.
Viszont régebben volt olyan szembe szomszédom, aki csomagolatlanul rendszeresen kitette a babája kakis pelenkáját halmokban az ajtó mellé, azzal a címszóval, hogy majd leviszi. Na ebből az lett, hogy napi szinten, egész nap ott bűzlött a fekália, a szemét a lépcsőházban. Ez viszont már oltári pofátlanság, még neki állt feljebb, mikor a többi lakó megkérte, hogy ezt ne tegye.
Lehet a te szomszédodnak is volt már ilyen tapasztalata és azért kotnyeleskedett bele. Bár szerintem most még feleslegesen szólt.
Mondjuk en nem ertem hogy mire jo kirakni a szemetet az ajto elé.
Azt a par orat amig ugyis leviszed, csak elferne a lakasban nem?
Ahol en lakom egyaltalan nem szokas kirakni. Varosszinten, nem csak sajat lépcsőház...
Eleve nem értem, hogy milyen proli szokás a szemeteteket a közös folyosón tárolni?!
De jó, hogy nem ilyen helyen lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!