Így már felszámolták a nyomort, nincsenek szegény családok Ukrajnában? Szinte minden családfő külföldön dolgozik szép pénzekért keleti szomszédunkból (így olvastam). Na és mi a helyzet Oroszországban? Ottani családoknál?
Nem tudom, itt nemrég (nincs tán egy éve sem) pár ember nagyon harsogta, hogy most, hogy szinte minden családból valaki kint van, szép pénzeket utalnak haza. Már nincs az a nagyon nagy szegénység, mint ami régen volt ennek köszönhetően. Már az sem nagy szám, ha az anyaországból mész látogatóba.
Ti most mást írtok.
Kinek lehet igaza? (Összezavart smiley.)
"A prostitúcióra kényszerültek száma nagyon magas, a feleség is bedobja magát."
Ez (ennyire) komoly? Azért ez (nekem) mégis csak durva.
Kárpátalján élek. Igen sokan külföldön dolgoznák, főleg az apák, hogy családjuknak jobb legyen. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki megteheti ezt, és azt sem, hogy ez által ne lenne nyomor.
Akinek rokona kint van valamivel jobb a helyzet, viszont a pénz nem kárpótolja az együtt elmulasztott időt. A saját gyerekeinek felcseperedést...stb.
Ugyanolyan szar mint amilyen eddig volt.
(Nekem nincs rokonom, hozzátartozóm stb. aki kint lenne,de számos barátomnak van)
Nem mindenki él kint de egyre többen
Oroszország egy olyan ország ami után értékeled,hogy Magyarországra vagy Szlovákiába születtél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!