Elegem van a szomszédomból!!?! Multkor is éjfélkor kezdett el pórszívózni. Feljenthetem???
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 16:00
11/15 anonim válasza:
Mi van b*szdmeg? Túltoltad magadban a GM49 Feljelentem c. számát?
12/15 anonim válasza:
Engem pl nem a bùgás zavar,hanem ahogy karistolnak vele,közben pakolnak és dübörög kopog minden.
Nàlunk is ez volt a baj,gyerek sem volt.
Àllandò takaritàsi màniàja volt a csajnak,volt h vasàrnap 6kor arra keltünk h ránk szakad a plafon.
Ö is a nap bármely szakàban éjfélkor is pl:fél òràn àt porszivozott
A hàzfenntartòk szòltak nekik,igaz ezen kivül is sok problema volt velük.
Mi feladtuk,albérlet volt,eljöttünk..
13/15 Kekcsi válasza:
Hiába jelented fel, a porszívózást még el kell viselned, mivel társasházban élsz, ez benne volt a pakliban, amikor odaköltöztél, ennyit szántál rá, ennyire volt fontos központi helyen laknod. Esetleg a közös képviselő figyelmezteti, ha a házirend tiltja éjszaka a hangos készülékek használatát, de per nem lesz ennyiből.
14/15 anonim válasza:
Menj át, nyisd ki az ablakot és dobd ki, de ne a porszivot.
Az nem tehet semmiröl, szegény, hiszen az is aludni szeretne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!