Az egyetemi kollégiumokban lopnak a szobatársak?
Tavaly szeptemberben kezdtem el az egyetemet és 2 új szobatársam lett akik 1 évvel idősebbek nálam.Eleinte barátságosak voltak velem és ezt én is viszonoztam.Segítettük egymást stb. viszont nem lehetett tőlük tanulni sosem mivel mindig behívtak egy csomó embert.Én is bulizós vagyok meg társasági ember de ez már sok volt.Rájuk hagytam, viszont az egyik ''kedves'' lány ellopta a ruháim,pénzem,sminkjeim.Mikor felhoztam neki akkor tagadta és hogy neki is ugyanilyen dolgai vannak.Pár héttel később a szekrényében megtaláltam az elveszett cuccaim nagy részét és rögtön beadtam a kérvényt hogy átmegyek egy másik szobába.Nem dobták ki őket pedig még pletykáltak is rólam és nem értem hogy miért mikor semmit se tettem.
Azóta mindent zárok kb. de észrevettem hogy sokan nem vigyáznak a cuccaikra ennyire.BTK karon vannak ezek a lányok.
Mennyire gyakori hogy lopnak a kolikban és veletek fordult már elő ilyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!