Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért szeretsz egyedül élni?

Miért szeretsz egyedül élni?

Figyelt kérdés

Csak olyanok válaszoljanak, akik egyedül élnek, saját elhatározásból, és szeretik is!

Én így élek, és kíváncsi lennék olyanok véleményére, akik hasonlóan gondolkodnak. Például én nagyon szeretem, hogy a saját lakásomban én vagyok az úr(nő), minden ott marad, ahova raktam, van elég életterem magam számára, nem kell osztozkodnom senkivel. És nyugalom van.

Viszont az furcsa, hogy ha valakinek elmondom, hogy egyedül élek, akkor az illetőnek elkerekedik a szeme és el se tudja képzelni, hogy ez jó lehet. Gyakran tapasztalom ezt. Vajon ez miért van?

Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre! Ti miért szerettek egyedül lakni? Kaptatok már negatív kritikát miatta?

26/L

2020. jún. 4. 16:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az egyedül élés olyan, mint egy büntetés. Magamnak nem is főznék, nem jó, ha nincs kinek csak úgy elmondani valamit, vagy ha éjszaka zajt hall az ember.

Környezetvédelmileg is károsak az egyszemélyes háztartások, több a villanyfogyasztás, valószínűleg a maradék kidobás is.

Nem is fontos, hogy férj vagy feleség legyen, lehet barát, rokon, vagy akár albérlő, akivel együtt lakhat az ember.

2020. jún. 13. 01:16
 22/22 A kérdező kommentje:

Ilyenkor jövök rá, mennyire nem megy a szövegértés az embereknek... Csak pozitív válaszra vagyok kíváncsi, és a #21-es nem az. De azért reagálok rá.

Ha nem főzöl magadnak, az azt jelenti, hogy nem vagy fontos saját magadnak, nem szereted magad. A maradék kidobás pedig több a családokban, együtt élőknél, mert az emberek összevásárolnak mindent, aztán rájuk rohad. Ha egyedül élsz, csak magadra kell gondolnod, csak azt veszed meg, amit meg is akarsz enni, és csak annyit főzöl, amennyire neked szükséged van.

De mondom, nyugodtan keress egy olyan fórumot, ahol az egyedül élést lehet szidni.

2020. jún. 13. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!