Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szüleim miért nyavajognak...

A szüleim miért nyavajognak mert mindig 3 és 3:30 körül sétáltatok kutyát? (Családi ház).

Figyelt kérdés
Szeretek északa sokáig fent lenni, mert akkor nyugi és béke van. Szeretek akkor kint is lenni, mert relaxáló. A szüleim mindig navajognak, mert felébrednek. Mit tegyek hogy hallkabb legyen? Mit tegyek hogy nem ébredjenek fel?

2020. ápr. 20. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
91%

Ennyi bőven elég?

Mondom újra de akkor konkrétabban.

Felkelsz 5kor elmész boltba, megfőzöl, kitakarítod a házat, leviszed a kutyát, megtanulsz. Délután négyig legalább.

Este csinálsz mindent jó hogy zavarja. Otthon meredsz egésznap.

Elég baj a szüleidnek, hogy ilyen kis ny*fka lettél.

Mi a ráknak venne fel fejhallgatót? Húzzál szivacsot a lábadra, nehogy már ő legyen a hibás mert este ő aludni,te meg akkor molyolsz.

Szerencséd hogy nem az én gyerekem vagy mert már nyakon vertelek volna.

Egyébként kicsit túl van ez tolva. Csaladi ház akkor alsó hangon 60 nm²-nek kell lennie, bocsi de ez épp elé nagy hogy ne halljunk minden sz*rt mint a panelba.

Gyerek lekéne magad fárasztani,de komolyan... Borzalmas lehetsz, igazi kis s*ej!

Nem nem kell neked pihenni meg kikapcsolódni, mert a szüleid se tudnak! Önző kis d*g vagy!

Recseg a padló akkor rakjatok le szőnyeget, kapu olajozd meg stb.

2020. ápr. 21. 15:05
 42/68 A kérdező kommentje:
De nekem jogom van pihenni, akkor amikor akarok. 17 éves vagyok. Nem tehetek róla hogy nem lett kicerélve semmi és a majd 70 éves padló recseg, a 100 éves ajtó meg már a szmpla betételtől is 3. vh-t rendez. Igen, jó nagy a ház, de az ajtó nincs hangszigetelve.
2020. ápr. 21. 15:26
 43/68 A kérdező kommentje:
Akkor csinálok és azt amikor csak akarok és amikor nekem jól esik. Komolyan, ne sokkoljam magam árammal, hogy még a lélegzetem se zavarjon senkit?? Mi az hogy nayfka? B@sszus elvégzem a feladatom és még plusz dolgokat is csinálok, bőven elég.
2020. ápr. 21. 15:29
 44/68 A kérdező kommentje:
Akkor ha ennyire baj van az alvásával, arról én nem tehetek. Ha eldől valami, magától, akkor is felkel. Vegyen be altatót, vagy nem is tudom, de bocsánat hogy már levegőt vehetek.
2020. ápr. 21. 15:31
 45/68 anonim ***** válasza:
48%

Tyű neked jogod van? Na ne mondd! Mert ki vagy te a kiskirály? 17 évesen de nagy legény vagy!

A szüleidnek is joga van pihenni, meg leverni egy nyakast ha úgy tetszik!

A szüleidnek joga lesz ahhoz is ha betöltöd a 18-at kirakni, mint macskát xarni.

Ennyire nem tisztelni a szüleidet a legundorítóbb dolog! Neked jogod van? Neked kötelességed is van nem csak jogod azt ne felejtsük el! Mit szólnál ha a szüleid kirángatnának már reggel 8-kor? 8-10 órát alszol fiúcska ők mennyit?

Jogod még ahhoz lenne, hogy megtanulj helyesen írni, mert botrányos.

Koronát nem kérsz a fejedre ha már itt terjed mindenhol?

Sajnálom a szüleidet, hogy ilyen kis ripacs lettél. Te vagy a szolis, almás telefonos, össz 20 kilós kis páva srác?

Kutyát kivitted már?

2020. ápr. 21. 15:33
 46/68 anonim ***** válasza:

Felesleges ilyen kis takonnyal leállni. Neki joga van akkor és azt csinálni amit akar 😂😂😂

Vigyél haza drogot is mert ahhoz is jogod van 😂😂😂

Rossz alvó b+ elég baj az hidd el neki, nem kell még tegyél rá egy lapáttal.

Miért nem vagy kedves a szüleidhez? Ő is felkelthetne ennyi erővel nappal bármikor nappal...

2020. ápr. 21. 15:42
 47/68 anonim ***** válasza:

Én felkeltenélek minden reggel 8-kor, és adnék valami munkát.

Kutyát megsétáltattad már?

Utána alhatnál tovább.

Aztán felkeltenélek 9-kor, 10-kor és 11-kor is, és ugyanez lenne.

Utána azt csinálnál, amit akarsz.

Ja, és ezt csak addig csinálnám, amíg nem hagysz aludni.

2020. ápr. 21. 16:06
 48/68 A kérdező kommentje:
Én hagyom, az más kérdés hogy volt hogy arra is felkelt hogy lefeüdtem...
2020. ápr. 21. 16:10
 49/68 anonim ***** válasza:
Éjjel fél4kor még kutyát sétáltatsz majd 11kor kelsz de alszol 10 órát...akkor ha jól értem meg + nappal is alszol mert amúgy nem jön ki a matek na ahelyett az alvás helyett pont le viheted és lehet hogy meg éjjel is tudsz majd aludni.
2020. ápr. 21. 17:29
 50/68 anonim ***** válasza:
Megyek aludni. Remélem nem keltesz fel, mert nyakon váglak...!!! Kutyát remélem kivitted... Csórikám.
2020. ápr. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!