A szüleim miért nyavajognak mert mindig 3 és 3:30 körül sétáltatok kutyát? (Családi ház).
Én sose értettem egyet a sok okossal aki minden gondra azt írja, hogy költözz el ha nem tetszik.
De most ezt kell írom, mindenkinek jó lesz ok végre megérdemelten aludhatnak te meg úgy teszed tonkre a bioritmusod ahogy akarod.
"Miért tenné tönkre?"
Figyelj: ha hülye vagy, azon nem lehet segíteni. Tönkreteszi, és kész. Csak kell hozzá párszor 10 év.
De utána meg szenvedhetsz, és sokat.
De mondom: ez a te dolgod. Mutattam egy jó gyógymódot.
Viszont az ő életüket tönkretenni: ez már nem a te dolgod!
Tehát: KONKRÉTAN hajlandó vagy valamit tenni is értük, vagy csak szájalsz?
Mondom: ez a te dolgod. Élj úgy, ahogy neked tetszik.
De a szüleidért mit vagy képes megtenni?
Semmit?
Ez mitől kompromisszum, hogy te nem csinálsz semmit, ő pedig olyat csinál, ami nagyon rossz neki?
Mondtam, hogy ne legyél hülye!
Szóval: 𝐓𝐄 mire vagy hajlandó?
Még egy hétvégi sátrazásra se? Pár órára se?
Ha így van, akkor sajnálom a szüleidet. Inkább csináltak volna mást, jobban jártak volna.
Szerintem a kutyit levihetnéd többször is neked is és neki is jót tesz a több mozgás.
Hogy kelsz mindig 11-kor? Hétköznap van online oktatás 🤷
Attól hogy anyukád most épp nem dolgozik, attól ez van neki megszokva hogy 5-kor kel, én se tudok hétvégén 7-nél tovább aludni, régen én is 8-9-10-kor keltem hétvégen ( régi szép idők)
Mennyit is dolgozik amúgy anyukád? Fáradt... Írtad most nem dolgozik...akkor gondolj már bele hogy nem keres annyit mint eddig... Ezért feszült is..
Ahelyett hogy itt nyöszörögsz és sajnáltatod magad, inkább segíts neki és mamádnak a házimunkában és nem szólna minden xarér.
Próbáld már ki, hogy felkelsz és zsinórban 8 órát ledolgozol , megsúgom fáradt leszel!
Unalmadban már te se tudsz mit kezdeni magaddal, szívesen cserélnék veled.
Segíts a házimunkában, vidd le többször a kutyit és ne bántsd a szüleid! Legundorítóbb dolog!
Inkább kérdezd meg miben tudsz segíteni neki, NEM DOLGOZIK, kevesebb pénzt kap, ideges!!!! Majd ha nem tudja befizetni a netet legalább nem vergődsz itt meg a vizet legalább nem lesz mit megnyitni!!!
Gondolkozzál mielőtt támadsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!