Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szüleim miért nyavajognak...

A szüleim miért nyavajognak mert mindig 3 és 3:30 körül sétáltatok kutyát? (Családi ház).

Figyelt kérdés
Szeretek északa sokáig fent lenni, mert akkor nyugi és béke van. Szeretek akkor kint is lenni, mert relaxáló. A szüleim mindig navajognak, mert felébrednek. Mit tegyek hogy hallkabb legyen? Mit tegyek hogy nem ébredjenek fel?

2020. ápr. 20. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
95%
Igen anyukad aludjon full hallgatóban. Azt kívánom ha munkahelyed lesz ahol nem is extrém korán csak mondjuk irodába 8-rá, 9-re kell járnod anyukad minden hajnalban masszívan mondjuk 3-tol reggel 7-ig tanuljon trombitálni, remelem akkor at fogod érezni a helyzetet és persze nem szólhatsz hisz veled van a gond nem vele o neki csak akkor van ideje.
2020. ápr. 20. 18:58
 22/68 anonim ***** válasza:
95%

Én sose értettem egyet a sok okossal aki minden gondra azt írja, hogy költözz el ha nem tetszik.

De most ezt kell írom, mindenkinek jó lesz ok végre megérdemelten aludhatnak te meg úgy teszed tonkre a bioritmusod ahogy akarod.

2020. ápr. 20. 19:08
 23/68 A kérdező kommentje:
Könyörgöm nem 7 éves kisfiúcska vagyok hogy rám figyelni kelljen. Miért tenné tönkre? Szerintem az sokkal inkább tönkre tesz valakit ha az ébresztő veri fel sokkhoz hasonlóan az ágyból és éjszaka meg forgolódik és unja magát és nem alszik teljes fázisokat. Szerintem még többet is alszom a minimumnál. Bocsánat hogy élek és hogy nem vagyok anyám képmása.
2020. ápr. 20. 19:11
 24/68 anonim ***** válasza:

"Miért tenné tönkre?"

Figyelj: ha hülye vagy, azon nem lehet segíteni. Tönkreteszi, és kész. Csak kell hozzá párszor 10 év.

De utána meg szenvedhetsz, és sokat.

De mondom: ez a te dolgod. Mutattam egy jó gyógymódot.

Viszont az ő életüket tönkretenni: ez már nem a te dolgod!

Tehát: KONKRÉTAN hajlandó vagy valamit tenni is értük, vagy csak szájalsz?

2020. ápr. 20. 19:15
 25/68 A kérdező kommentje:
Nem tudod miért jobb éjszaka mint nappal. Szerintem minden jobb. Nincsenek zavaró tényezők. És sokkal inkább egymásra tudunk koncentrálni ha itt van pl. a barátnőm vagy ha egyedül vagyok sokkal jobban tudok kikapcsolódni.
2020. ápr. 20. 19:16
 26/68 A kérdező kommentje:
Dehogy tesz tönkre! Soha nem értettem a pacsirtákat hogy, hogy tudnak olyan korán már aludni. 10 óra alvás szerintem bőven elég.
2020. ápr. 20. 19:18
 27/68 anonim ***** válasza:

Mondom: ez a te dolgod. Élj úgy, ahogy neked tetszik.

De a szüleidért mit vagy képes megtenni?

Semmit?

2020. ápr. 20. 19:37
 28/68 anonim ***** válasza:

Ez mitől kompromisszum, hogy te nem csinálsz semmit, ő pedig olyat csinál, ami nagyon rossz neki?

Mondtam, hogy ne legyél hülye!

Szóval: 𝐓𝐄 mire vagy hajlandó?

Még egy hétvégi sátrazásra se? Pár órára se?

Ha így van, akkor sajnálom a szüleidet. Inkább csináltak volna mást, jobban jártak volna.

2020. ápr. 20. 20:05
 29/68 anonim ***** válasza:
A kompromisszum pont a nappali séta, ok nem szólnak bele meddig vagy fent mit csinálsz éjjel ki van ott ahogy az a kérdésből is lejött a sétáltatásion kívül bármit csinalhatsz a szobásban. De nappal setaltatsz ennyi.
2020. ápr. 20. 20:34
 30/68 anonim ***** válasza:

Szerintem a kutyit levihetnéd többször is neked is és neki is jót tesz a több mozgás.

Hogy kelsz mindig 11-kor? Hétköznap van online oktatás 🤷

Attól hogy anyukád most épp nem dolgozik, attól ez van neki megszokva hogy 5-kor kel, én se tudok hétvégén 7-nél tovább aludni, régen én is 8-9-10-kor keltem hétvégen ( régi szép idők)

Mennyit is dolgozik amúgy anyukád? Fáradt... Írtad most nem dolgozik...akkor gondolj már bele hogy nem keres annyit mint eddig... Ezért feszült is..

Ahelyett hogy itt nyöszörögsz és sajnáltatod magad, inkább segíts neki és mamádnak a házimunkában és nem szólna minden xarér.

Próbáld már ki, hogy felkelsz és zsinórban 8 órát ledolgozol , megsúgom fáradt leszel!

Unalmadban már te se tudsz mit kezdeni magaddal, szívesen cserélnék veled.

Segíts a házimunkában, vidd le többször a kutyit és ne bántsd a szüleid! Legundorítóbb dolog!

Inkább kérdezd meg miben tudsz segíteni neki, NEM DOLGOZIK, kevesebb pénzt kap, ideges!!!! Majd ha nem tudja befizetni a netet legalább nem vergődsz itt meg a vizet legalább nem lesz mit megnyitni!!!

Gondolkozzál mielőtt támadsz!

2020. ápr. 21. 09:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!