Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szüleim miért nyavajognak...

A szüleim miért nyavajognak mert mindig 3 és 3:30 körül sétáltatok kutyát? (Családi ház).

Figyelt kérdés
Szeretek északa sokáig fent lenni, mert akkor nyugi és béke van. Szeretek akkor kint is lenni, mert relaxáló. A szüleim mindig navajognak, mert felébrednek. Mit tegyek hogy hallkabb legyen? Mit tegyek hogy nem ébredjenek fel?

2020. ápr. 20. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Próbálom... Ha meleg van ki is megyek a teraszra és ott csinálom tovább a dolgom, de arra is felébrednek kihíján ha lépek egyet. Látok már úgy ahogy a sötétben és tudok is olvasni, mert megszoktam, ezért szerencsére lámpa nem kell.
2020. ápr. 20. 17:03
 12/68 A kérdező kommentje:
A barátnőm is ilyen bagoly típus ezért sokszor vagyunk együtt fent.
2020. ápr. 20. 17:09
 13/68 anonim ***** válasza:
96%

Megértjük csak ez senkit nem érdekel.

Éjszaka alszanak többségének az emberek, tehát mondhatjuk hogy ez a normális, nehogy már a szuleidtol várd el hogy alkalmazkodjanak hozzad, a te napirended van felborulva nem az övek, kutya kötelességed éjszaka hagyni aludni a szuleidet/lakótársasat/tesodat bárkit.

2020. ápr. 20. 17:37
 14/68 anonim ***** válasza:

Márpedig valamit meg kell próbálnod, mert így tönkreteszed őket.

Szerezz egy fekete sátrat, verd fel a kertben a lehető legtávolabb attól, ahol ők alszanak, és amikor lefeküdnek aludni, akkor te menj ki oda. Ott is legyél csöndben, de szerintem ott már nem zavarod őket.

2020. ápr. 20. 17:54
 15/68 A kérdező kommentje:
Jó akkor mond meg mit csináljak hogy hagyjam őket, mert felőlem bármit csinálhatnak. Mi van nekem felborulva?? Kiválóan megélek ezzel és mindig is ilyen voltam hétvégén.
2020. ápr. 20. 18:28
 16/68 anonim ***** válasza:
Sőt: inkább fél sátrat szerezz, és az utcai lámpa közelében verd fel. Akkor lámpa sem kell, így tuti nem zavarod őket.
2020. ápr. 20. 18:30
 17/68 anonim ***** válasza:

"Mi van nekem felborulva??"

Az életmódod.

Különféle vizsgálatok bizonyítják, hogy ez így káros az egészségre.

Hány órát szoktál aludni amúgy?

Mert így fiatalon ezt még talán nem veszed észre, de később vissza fog ütni.

Létezik ennek a gyógyítására egy jó módszer, csak ezt a nyári szünetben kell eljátszani: feküdj le minden nap egy negyed órával később.

Ezt addig kell csinálnod, amíg el nem éred az este 9 vagy 10 órát (amikor a szüleid lefekszenek).

Próbáld ki, működik.

Csak sokáig tart.

És közben elég sokáig nappal kell lefeküdnöd. Ezt valahogy meg kell szervezni, hogy olyankor tudjál aludni.

2020. ápr. 20. 18:35
 18/68 A kérdező kommentje:
Általában olyan 8-10 órát szoktam aludni, bőven ki alszom magam, nem ébredek fel és teljes fázisokat alszom.
2020. ápr. 20. 18:46
 19/68 A kérdező kommentje:
Dehogyis káros! Ők 8-kor fekszenek le, ami engem idegesít hogy utána lábújjhegyen kell járnom.
2020. ápr. 20. 18:48
 20/68 anonim ***** válasza:

𝐍𝐄𝐊𝐄𝐃 káros.

Nekik is, de ezen majd túlteszed magad.

Neked viszont 50 éves korodra élettani problémákat fog majd okozni.

Gondolkozz el azokon, amit ajánlottam.

Próbáld ki legalább a sátrazást néhány hétvégére. Ha beválik, akkor ez már sokat javít a helyzeten.

Kérj kölcsön sátrat, ha nem akarsz venni. Most úgyse nagyon megy nyaralni senki.

2020. ápr. 20. 18:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!