A szüleim miért nyavajognak mert mindig 3 és 3:30 körül sétáltatok kutyát? (Családi ház).
Megértjük csak ez senkit nem érdekel.
Éjszaka alszanak többségének az emberek, tehát mondhatjuk hogy ez a normális, nehogy már a szuleidtol várd el hogy alkalmazkodjanak hozzad, a te napirended van felborulva nem az övek, kutya kötelességed éjszaka hagyni aludni a szuleidet/lakótársasat/tesodat bárkit.
Márpedig valamit meg kell próbálnod, mert így tönkreteszed őket.
Szerezz egy fekete sátrat, verd fel a kertben a lehető legtávolabb attól, ahol ők alszanak, és amikor lefeküdnek aludni, akkor te menj ki oda. Ott is legyél csöndben, de szerintem ott már nem zavarod őket.
"Mi van nekem felborulva??"
Az életmódod.
Különféle vizsgálatok bizonyítják, hogy ez így káros az egészségre.
Hány órát szoktál aludni amúgy?
Mert így fiatalon ezt még talán nem veszed észre, de később vissza fog ütni.
Létezik ennek a gyógyítására egy jó módszer, csak ezt a nyári szünetben kell eljátszani: feküdj le minden nap egy negyed órával később.
Ezt addig kell csinálnod, amíg el nem éred az este 9 vagy 10 órát (amikor a szüleid lefekszenek).
Próbáld ki, működik.
Csak sokáig tart.
És közben elég sokáig nappal kell lefeküdnöd. Ezt valahogy meg kell szervezni, hogy olyankor tudjál aludni.
𝐍𝐄𝐊𝐄𝐃 káros.
Nekik is, de ezen majd túlteszed magad.
Neked viszont 50 éves korodra élettani problémákat fog majd okozni.
Gondolkozz el azokon, amit ajánlottam.
Próbáld ki legalább a sátrazást néhány hétvégére. Ha beválik, akkor ez már sokat javít a helyzeten.
Kérj kölcsön sátrat, ha nem akarsz venni. Most úgyse nagyon megy nyaralni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!