Mire gondoltatok, amikor legutóbb sétáltatok vagy utaztatok hazafelé?
Most haladt el az ablakom alatt valaki hazafelé suliból, és kíváncsi vagyok, mi járhatott a fejében. Ti min gondolkodtatok épp?
(Kérlek ne azt írjátok le, hogy mit SZOKTATOK gondolni, mert az mindenkinél ugyanaz lesz: mi történt aznap, mit kell még csinálni... stb.)
Elmentem nemrég szabira, elutaztam egy másik városba és annyira hosszú időt eltöltöttem ott és úgy megszoktam a helyet, hogy, mintha a lelkemből téptek volna ki egy darabot és csak azon járt az eszem, hogy most lezárul egy korszak és próbáltam elképzelni, milyen lesz visszamenni.
Tegnap amikor hazamentem a munkából, arról filozófáltam séta közben, hogy a könyvemnek a fphősével mi történjen és a fejemben játszottam le vele kapcsolatban egy jelenetet.
Általában ezen jár az eszem vagy, mivel magányos vagyok, azt képzelem, ahogy elmesélek réki történeteket valakinek és azokat a fejemben magyarázom úgy, mintha épp valakivel megosztanám. (tudom, hogy ez betegesen hazngzik) - néha ez arra is jó, hogy a szép múlbéli emlékekre visszaemlékezzek. :)
Mivel még nem indultam haza a munnkából a mai napról nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!