Gondoltatok már az öngyílosságra?
Bocs, de most nem fogom megosztani veled, mert túl hosszú és bonyolult lenne. De igen, régen sokszor, most már kizártnak tartom még a gondolatát is.
22F
Más hülyesége véget magamat büntessem?
Mert az öngyilkosság egy negatív eseményre adott válasz.
Tudjátok mivel lehet leginkább felbosszantani az "ellenséget"?
Hogy megmutatjuk nincs rajtunk hatalma, ezen nagyon fel tudja huzni magáat. Legyen az ember aki ártott, vagy a sors aki elbánt velünk. Mindketten hülyének néznek és elmennek tőlünk. Mert ha nem lehet hatalma a másik ember felett akkor jön a lelki bántalmazás. Ha ezt is mosolyogva kiálljuk, mint akinek azt mondjuk nincs hatalmad felettem, nem érdekelsz, az én gonolataimat, nem te fogod meghatározni, akkor tovább áll. Élet egy harc. Akár kimondják akár nem. Minden nap meg kell vívni a saját harcunkat. A gyenge sajnos elesik erősek jutnak tovább. Lelkünket kell edzenni, hogy boldoguljunk. Hiszen a biblia is azt írja:
Nézzétek, úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé! Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és egyszerűek, mint a galambok! Az emberekkel szemben legyetek óvatosak,..
Bárány hogy érzi magát a farkasok között? De ott kell lenni, mert ott van a helye , egyenlőre...
Teljes mértékbe egyet értek veled. #utolsó
Nem kéne senki se hagyja, hogy bárki is uralkodjon fölötte. Sajnos vannak a naívabb emberek, vagy inkább önbizalomhiányos emberek, akik ezt nem tudják legyőzni. Szerintem is az élet egy harc. :) Állok elébe, mivel tudom, hogy mindig legyőzöm, legyen az bármi. Ezt kívánom másnak is, hogy legyen hatalma saját maga fölött, hogy nézzen szembe a dolgokkal. Sok sikert!
Ja, fordult meg. 22/F
Részletezni nincs kedvem, munkahelyen vagyok. :D
Majd lehet írok, ha hazaérek.
Igen, gondoltam már.
Volt már nem egyszer, hogy közel kerültem hozzá hogy megtegyem. Volt hogy már ott volt a kés a kezemben és el akartam vágni a torkomat.
De ma is megfordult a fejemben, hogy telegyógyszerezem magam.
Élet harcát egyetlen egy eszközzel lehet megvívni. Mégpedig a szeretettel.
Ha szereted magad, akkor nem hagyod hogy negatívan befolyásoljanak, ami depresszióhoz is vezetehet. Kiállsz magadért! Nem az számít mit mondanak rád, hanem hogy mit engedsz be az elmédbe. Ebbe az is beletartozik, hogy saját magadról se mondhatsz rosszat!
Másik embernek sem ártasz, hiszen jót akarsz neki, de a megvéded magadad, és másokat!
Nem kell átesni a ló tulsó oldalára, és egy agressziv emberré válni.
Vagy egy keskeny út ami se nem lealacsonyító, se nem agresszív.
Nem kell minden csatát megnyerni, hiszen nem is lehet. Nem is ez a cél. Embernek maradni minden körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!