Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szüleim miért nyavajognak...

A szüleim miért nyavajognak mert mindig 3 és 3:30 körül sétáltatok kutyát? (Családi ház).

Figyelt kérdés
Szeretek északa sokáig fent lenni, mert akkor nyugi és béke van. Szeretek akkor kint is lenni, mert relaxáló. A szüleim mindig navajognak, mert felébrednek. Mit tegyek hogy hallkabb legyen? Mit tegyek hogy nem ébredjenek fel?

2020. ápr. 20. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Sokat keres az anyukám is és az apukám is, ez a veszély nem fenyeget abszolút. Képzeld ami engem érint azt én is csinálom. Én főzök és takarítom a szobám és én is kertészkedek, csak mindet este. Pont ugyan annyit keres mint máskor, csak most itthonról dolgozik. Az online oktatás azt jelenti hogy küldenek anyagot. Azt meg éjszaka is meg tudom oldani.
2020. ápr. 21. 11:02
 32/68 A kérdező kommentje:
Ezt is teszem.
2020. ápr. 21. 11:02
 33/68 anonim ***** válasza:
91%

Egyik komiban meg azt írtad a nagyid főz 🤦🤷hát ne csodálkozz ha éjszaka főzöl csörögsz meg minden és rád szólnak. Kertészkedni este? Pfff... Na akkor uccu neki kelj fel reggel 5kor kezdj neki mindennek 8kor mondjuk du 4ig zsinórban. Pls írd meg mennyire fáradtál el :) aztán megtudod miért szólnak rád.

Kutya kivitelre nappalra többször nem jött válasz. Miért nem viszed ki többször nappal? Vagy csak itt sajnáltatod magad és aki nem áll melléd" hogy jujj de gázak a szüleid micsoda diktatúra fúújjj!!!" Azt már csak te is cseszegeted? Ha nem tetszik költözz el. Értelmi választ tőled nem kapunk, hogy te miben tudnál változtatni csak anyádék ne szóljanak... Fáradtak ennyi.. mi ezen nehéz felfogni? De itt mi vagyunk a hulyék, mert kompriumisszimot javaslunk, tiszta gázak vagyunk pfhejj

2020. ápr. 21. 12:01
 34/68 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem vagyok a képmása másoknak. Én 20 után ébredek csak fel igazán.
2020. ápr. 21. 13:26
 35/68 anonim ***** válasza:
Kamukéró! Egyszer ezt írod máskor azt... Suliba gondolom feltudsz kelni, nos akkor kelj fel mintha menni kéne, nehogy aludj és kipihend magad! Bocs hogy nem értjük, miért kell vergődni, én legalábbis nem értem... Pl. Ma mit csinaltál azon kívül hogy itt kínlódsz? Pukkadj meg magadnak a kutyát meg vidd ki!
2020. ápr. 21. 13:31
 36/68 anonim ***** válasza:

Kérdező, sajnos egyre rosszabb jelleműnek tűnsz, ahogy egyre többet elárulsz magadról.

Meg kéne változni, méghozzá igen erősen, mert így nem lesz majd melletted senki.

2020. ápr. 21. 13:35
 37/68 A kérdező kommentje:
Már vannak bőven elegen. Én mindent megtettem ami tőlem tellik, utána már legyen más baja. Igen, fel tudok kelni, kínszenvedések közt.
2020. ápr. 21. 13:40
 38/68 anonim ***** válasza:

"mindent megtettem ami tőlem tellik"

Telik.

Pontosan leírnád, hogy idáig mit csináltál?

Mert ez egyelőre nem derült ki. Idáig csak arról beszéltél, hogy a szüleidtől mit vársz el.

2020. ápr. 21. 14:04
 39/68 A kérdező kommentje:
Direkt soha nem keltettem fel őket és próbálok mindent lehallkítani amennyire csak lehet, de ember vagyok és nyílván nem tudom csökkenteni a zaját annak ha felállok. Én főzök amióta a nagymamám nem tud átjönni, én takarítom a szobám és én pórszívózok és én is tartom karban a keretet. Szerintem ennyi bőven elég, amit teszek a családért. Mást már nem is tudnék mert emberből vagyok és kell nekem is pihenni és kikapcsolódni. (Ezekre még a tanulás is rájön.) Nem tehetek róla hogy ennyire rossz alvók, még jó hogy arra nem ébrednek fel, ha levegőt veszek.
2020. ápr. 21. 14:40
 40/68 anonim ***** válasza:
Kutyát kivitted már?
2020. ápr. 21. 14:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!