Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok miért ugranak...

A magyarok miért ugranak azonnal arra, ha valaki nem dolgozik?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy A4-es kérdés vagy iromány, ahol ha az illető leírja, hogy nem dolgozik, azonnal mindenki ráugrik erre, a tárgytéma többi dolgát teljesen figyelmen kívűl hagyva.

Szintén tételezzük van mondjuk egy huszonéves, aki valamilyen okból nem dolgozik, és a szülei tartják el, vegyük a "legrosszabb eshetőséget", nem esik most jól neki a munka és pihenőt tart mert megengedheti, kb. a hóhért keresi azonnal az egész nép és lassan már a sorozatgyilkosokkal hozzák az ilyen embereket egy kalap alá.

Mit bánt az mást, ha valaki nem dolgozik? Tudtommal nem osztogatnak csak úgy pénzt az ilyeneknek, valami álláskeresési járadék van, ha jól tudom az is kb. pár hónap és a bérbe amit keresett az illető bele volt ez kalkulálva?

2019. júl. 17. 13:37
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Az hagyján. Nekem már volt, hogy azért is megjegyzéseket tettek, mert irodában dolgozom számítógép előtt.:D

Mert hát kizárólag a fizikai munka számít MUNKÁNAK.

2019. júl. 21. 21:16
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem már volt, hogy azért is megjegyzéseket tettek, mert irodában dolgozom számítógép előtt.:D"

Ha pedig otthonról dolgozol, netán szabad időbeosztással, akkor pedig "mindig ráérsz"...

2019. júl. 22. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!