Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szedjem ki egy nőből...

Hogyan szedjem ki egy nőből azt hogy mivel bántottam meg?

Figyelt kérdés

Kollégám egy 47 éves nő,elvileg valami rosszul esett neki,de konkrét dolgot nem mondott, se azt hogy milyen témában..

Nem emlékszem semmi olyanra hogy olyat mondtam vagy csináltam volna vele.

2019. júl. 5. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Fú, ezt hogy gyűlölöm, pedig én is nő vagyok (29 éves). Én ilyenkor simán nem törődök vele. Ha én megkérdeztem és elmondtam, hogy semmit sem szántam sértésnek és, beszéljük meg akkor van lehetősége velem isztázni. Nem vagyok gondolatolvasó és minden ember más; ami nekem sértő, másnak nem az és vica versa.

Ha valaki nem hajlandó vagy nem képes az értelmes kommunikációra és elmondani, hogy "Nekem e rosszul esett", akkor nem is szívatom el az energiámat.

Ezt javaslom Neked. Kerüld, majd úgyis kibukik egyszer valahogyan belőle, addig pedig had mérgezze a saját kis lelkét.

2019. júl. 5. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem mondja meg, nemtől függetlenül, sose fogod belőle kihúzni. Ritka idegesítő, tudom, de le kell szarni, akkor puffogjon. Lehet, hogy csak rajtad akarja levezetni a feszkót és nem is csináltál semmit.
2019. júl. 5. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el egy kávéra, egy kedves gesztust tegyél, attól megenyhül és kérdezd meg mi bántja, csak őszintén.
2019. júl. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!