Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szedjem rendbe az...

Hogyan szedjem rendbe az életemet? Hol kéne kezdenem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy most az élet egyik területén sem vagyok toppon. Végzős egyetemista vagyok, mellette dolgozom, próbálok időnként sportolni, de legtöbbször fáradt vagyok hozzá, a barátaimat/családomat eléggé elhanyagoltam mostanság. Jó lenne egy párkapcsolat is, de nem vagyok benne biztos, hogy jól járna vele az illető, ha beengedném most az életembe. Úgy érzem nem tudok ennyi felé egyszerre koncentrálni, egyik dolog sem megy úgy ahogy szeretném, pedig fontos lenne mindegyik. Szeretnék pihenni is, de mindig az jár a fejembe, hogy mi mindent kellene helyette csinálnom. Munka/suli terén teljesen motiválatlan vagyok, ami meg is látszik, de muszáj valahogy összeszednem magam.
2017. okt. 17. 20:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szedd össze mire van szükséged, vagyis állíts fel egy értékrendet a tevékenységeidből (pl a legfontosabb az egyetem, és a tanulás, aztán a többi...). Az sem árt ha napi, heti, havi, és éves célokat tűzől ki magad elé, és lehetőleg teljesíthető legyen különben semmi értelme :/
2017. okt. 17. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig sosem kellett célokat kitűznöm így tudatosan, mindig megvolt mi a következő lépés és sosem volt kérdés, hogy eljutok-e odáig. Amibe belekezdtem az általában ment is. Most viszont elég sokat gondolkozom azon, hogy merre is tart az életem és pontosan mit is akarok. Nyilván az egyetem lenne az első, de alig bírom rávenni magam a tanulásra.
2017. okt. 17. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenki életében vannak hullámvölgyek amin nem egyszerű túljutni.

Elhatározás után erős akarat kell,hogy sikerüljön túljutni a "kátyún"...

Sokszor lesz még ilyen...

Írtad fáradt vagy,igen ilyenkor kell kicsit megállni (ha minimálisan is)

-feltöltődni.

Találkozni barátokkal,beszélgetni emberekkel -enni valami finomat,beszívni valahol a friss levegőt...Hidd el csak utána lehet teljesen koncentráltan folytatni.

-De akkor már ténylegesen kitartóan.

2017. okt. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!