Az a baj hogy még soha nem igazán kommunikáltam nővel, hol kéne kezdenem?
Sajna az évek meg gyerekkor úgy alakult suli is hogy fiús osztály, szakma, ezért elég gyér a tudásom nőkkel. Voltam már nővel de az is régen volt.. valahogy úgy érzem fogalmam sincs miről beszélhetnék, egyáltalán hogy fejleszthetném ezt a komunikáciomat? az a baj hogy mindenki nagyon vágja a témát én meg.. nem akarok megszégyenülni, besülni,amatörnek látszani, viszont fejlődni is kéne.
Egyáltalán, kérdés az, Milyen lehetőségei vannak egy férfinak a nőkkel való ismerkedésbe? hol kell kezdeni? Mire számitsank?
Szia!
Szerintem először is nem úgy kéne érdeklődnöd egy nőstény iránt, mint nő. Próbáld meg megismerni, mint embert. Nálam ez mindig beválik, csak érdeklődj, jönni fog magától. Ha érdekled úgyis fog kérdezni, amint ezen túl vagytok szívesen fogsz, majd megosztani vele bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!