Mihez kéne kezdenem? Lehet ebből kiutat találni? Hosszú leírás.
Találd ki, miben vagy jó, az álmaidról pedig NE. MONDJ. LE. Talán ez most nem az az időszak, amikor annak élhetsz de talán még nem tudod lehet ez is segíteni fog abban, hogy elérd, ki tudja. Teljesen lemondani róla felesleges.
Ameddig élsz, van esélyed boldognak lenni, szóval mielőtt azon gondolkozol élni szeretnél-e, próbálj meg változtatni.
Mit gondolsz, ha egy gyárban robotolsz, boldogabb leszel, mint most?
Intelligens és erős embernek tűnsz így elsőre, szóval nagyon remélem, hogy kibillensz majd ebből és jobb lesz idővel minden, nagyon drukkolok hozzá :)
Hát figyelj...én követtem az álmom, lett szakmám, pontosabban két végzettségem is az érettségin kívül, de mégsem találtam állást csak nagyon sokára.. Volt egy idő, mikor az összes fizetésem albérletre ment el (egyedül éltem garzonban), és jóformán alig ettem valamit és fűteni se fűtöttem :) Ez ment addig, amíg le nem építettek és nem volt pénzem tovább fizetni az albérletet... És most gondolkozom egyre inkább az egyetemen... Igazából csak annyit tudok javasolni, hogy Ha olyat tanulsz egyetemen, amivel nagyobb eséllyel meg tudsz majd élni és találsz vele jó munkát, akkor lehet kár lenne otthagyni... Vannak ismerőseim, akik olyat tanultak/dolgoznak amit nem szeretnek, de kibírják a munkaidőt és utána a hobbijuknak és álmaiknak élnek :) Ha még nem dolgozol, egyetem mellett vállalhatsz diákmunkát, úgy is meg lehet tapasztalni a munkáséletet :)
Ismerkedni pedig lehet neten, valóságban, sok sikert hozzá, fiatal vagy, párt találni se vagy lemaradva~
#1 és #6 vagyok
Ha nem érted és ennyire nem is szereted, akkor lehet tényleg csak egy időhúzás :/ Talán egy másik szak/szakma jobban érdekelne? Bár nehéz kilépni a bizonytalanba, ami tartogathat nagyon rosszat és nagyon jót is, az is ott van a pakliban, hogy sose tudni meddig él az ember, kár pazarolni időt valamire, ami ennyire nem passzol. Kereshetsz olyan munkát, olyan szakmát, ami közelebb visz az álmodhoz, úgy lépj, hogy a célt sose veszítsd szem elől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!