Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így felesleges is bele kezdene...

Így felesleges is bele kezdenem bármi ilyen hobbiba?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam hogy sose voltam valami kitartó, és nem igazán voltam tehetséges semmiben. Egy időben játszottam a gondolattal hogy hangszeren játsszak. Idő közben a testvérem elkezdett, azóta már hangszer is van.

Meghallgatok zenéket és azt érzem, hogy milyen csodálatos emelkedett állapotban érezhetném magam, ha ezeket én magam játszhatnám el. Aztán ha bele gondolok abba hogy a testvérem több év zeneiskolai tanulás és gyakorlás után sincs azon a szinten, hogy ilyeneket el tudjon játtszani (nyilván nehezekről van szó) akkor elmegy a kedvem az egésztől.

2017. febr. 4. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra koncentrálj hogy élvezd a hobbit, élvezd a fejlődést és amit csinálsz, ne arra figyelj hogy mennyi idő mire ezt eléred, úgysem sikerül..
2017. febr. 4. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Szerezz zene programot és ott viszonylag kevés tudással is remek zenéket (vagy annak nevezett ricsajt) kreálhatsz.
2017. febr. 4. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:

@18:28

Valamit nagyon félre értettél szerintem...

2017. febr. 4. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Megjött az ügyeletes rockmetalelitist #2 személyében, pedig még csak nem is az volt épp a téma.
2017. febr. 4. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
tv nézés az pont neked való hobbit
2017. febr. 4. 20:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Neked meg a trollkodàs ahogy làtom.
2017. febr. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!