Mocskos meleg van! Ki hogy viseli? đ
Egyet Ă©rtek az utolsĂłval.
Nagyon rosz irĂĄnyba halad a klĂmĂĄnk sajnos. :(
Ăn is gyƱlölöm a nyarat...
Ma megkĂ©rdezte a pĂĄrom hovĂĄ menyĂŒnk nyaralni.
Mondtam, nekem mindehy csak 20 foknĂĄl ne legyen melegebb...
Ezek szerint Ă©n vagyok az egyetlen, akinek a meleg a lĂ©teleme. Ăn ilyenkor pörgök fel, tele vagyok energiĂĄval, szuperĂŒl Ă©rzem magam.
Ellenben az Ćszt Ă©s a telet nem bĂrom, egĂ©sz nap csak aludnĂ©k, semmi energiĂĄm, a napsĂŒtĂ©s hiĂĄnyĂĄtĂłl minden Ă©letkedvem elmegy. Fhu de utĂĄlom, pedig szedek direkt vitamint.
Ha egyszer marha sok pénzem lesz, tuti a trópusokra költözöm.
27-es voltam.
RĂŒhellem. Suli utolsĂł heteiben azt hittem megĆrĂŒlök, sokat buszozok Ă©s mindig tömve van emberrel, a marhĂĄja meg behĂșzza a kinyitott ablakot, az arcomat folyamatosan törölgetnem kellett, folyt rajtam az izzadsĂĄg.
Most jĂł, mert itthon lehetek, ha a nap legmelegebb rĂ©szĂ©ben le vannak engedve a redĆnyök elhĂșzva a fĂŒggönyök olyankor idebent nincs is meleg. Az a szĂvĂĄs, hogy errefelĂ© hajnalban meg este a legtöbb a szĂșnyog amikor pedig szĂvesen kimennĂ©k mozogni, de olyankor meg azoktĂłl ĆrĂŒlök meg. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!