Mocskos meleg van! Ki hogy viseli? đ
Figyelt kérdés
Kor, nem, vĂ©rcsoport is jöhet!2019. jĂșn. 12. 22:32
1/46 anonim vĂĄlasza:
Most még jól. :)
Kor: 29, nem: nĆ, vĂ©rcsoport: ab pozitĂv
đ
2/46 anonim vĂĄlasza:
Mocskos izzadtan Ă©s bĂŒdösen
3/46 anonim vĂĄlasza:
EgĂ©sz jĂłl, itt NĂ©metorszĂĄgban nincs olyan meleg :D NĂĄlunk napközben 18 fok volt, rĂ©szben felhĆs idĆvel, de tegnap pĂ©ldĂĄul kifejezetten hideg volt, csak 14 fok volt a csĂșcs. HolnaptĂłl mĂĄr jön a jĂł idĆ, de az azt követĆ napokban sem lesz melegebb 26 foknĂĄl.
4/46 anonim vĂĄlasza:
4 Ă©vtizedig viseltem mocskos nehezen... aztĂĄn kiizzadtunk egy klĂmaberendezĂ©st. Tudom ajĂĄnlani.
5/46 anonim vĂĄlasza:
MĂ©g jĂłl, mert a lakĂĄs mĂ©g nem melegedett ĂĄt. 38, nĆ, 0+
6/46 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Van klĂma. đ
2019. jĂșn. 12. 22:41
7/46 anonim vĂĄlasza:
Rosszul. Megdöglök. MĂ©rt ilyen fos ez a bolygĂł?? TĂ©len lefagy mĂ©g a fszom is most meg majd megdöglök.đđđ
8/46 anonim vĂĄlasza:
A nyĂĄr az az idĆszak amikor alig vĂĄrom, hogy dolgozhassak, mert ott legalĂĄbb van klĂma.
Illetve hĂ©tvĂ©gĂ©ken is kibĂrhatĂł, ha tehetem kirĂĄndulok, tĂșrĂĄzok, ott senkit nem zavar ha izzadok mint a lĂł. Viszont Ăgy estĂ©nkĂ©nt kellemetlenĂŒl Ă©rzem magam lucskos seggel izzadtan. Plusz szarul is alszom. Panelban Ă©lek, rohadtul bemelegszik.
30 F
9/46 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Obelisk, ne is mondd. đ Fatal, Ă©n is panelban vagyok, de klĂma van. Viszont nem csapatom, csak nĂ©ha. ĂrzĂ©keny vagyok rĂĄ.
2019. jĂșn. 12. 22:44
10/46 anonim vĂĄlasza:
Zuhanyzas utan 2 perccel mar leizzadtam.
Megbolondulokđ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!