Mocskos meleg van! Ki hogy viseli? đ
KlĂma nĂ©lkĂŒl panelban milyen lehet most?
27 Ă©vig Ă©ltem panelban.
most 45 vagyok. :)
VĂĄlyoghĂĄzban vagyok, itt 27 fok van, csĂłri kutya itt agonizĂĄl mellettem, kint meg megeszik a szĂșnyogok. :(
SzĂșnyoghĂĄlĂłk, ventilĂĄtor, klĂma sajnos nincs. :(
21 Ă©ves vagyok, 178cm 93 kg. Izmos konditerembe jĂĄrĂł viszonylag alacsony testzsĂrszĂĄzalĂ©kkal....
... de 2 pĂłlĂłt teljesen ĂĄtizadtam, mert hĂĄtitĂĄska volt rajta. Olyan szinten hogy a 75-80%a foltos volt bĂĄrmely tĂșlzĂĄs nĂ©lkĂŒl Ă©s kitudtam csavarni :)
Most vagyok a 3. pĂłlĂłmban. Ez is kicsit ĂĄtizadt de bĂrhatĂłan :D
Azt lefelejtettem, hogy férfi vagyok a vércsoportomat meg nem tudom.
AmĂșgy ettĆl fĂŒggetlenƱl nem nagyon fog meg a meleg, ugyan Ășgy viselem mint ha 20 fok lenne, csak idĆnkĂ©nt rĂĄmkap a "huhh, de meleg van" Ă©rzĂ©s de az is az izzadĂĄstĂłl inkĂĄbb.
Most vĂ©geztem a zuhannyal, futni voltam. Ăs volt egy kis szellĆ közben, imĂĄdtam. :)Ja, Ă©s kĂ©t szĂșnyog megkĂłstolt.
26, nĆ, a vacsi a dögöknek 0 rh pozitĂv
Akkor DominikĂĄn milyen lehetett az ExatlonistĂĄknak!
FĆleg, ha a tĂĄborbĂłl indulok ki ott extrĂ©m körĂŒlmĂ©nyek között..
Napközben 40 fokban az akadĂĄlypĂĄlyĂĄkon, Ă©jjel meg 5 fok alatti körĂŒlmĂ©nyeket elviselni!
Ăpp pihenĆ napom van a melĂłbĂłl. ( GyĂĄri munka. BĂĄdog Ă©pĂŒletben, egy rakat gĂ©p vesz körĂŒl
A soron van kb 45 fok. đ
Ăgy most Ă©pp beĂŒltem egy kĂĄd majdnem hideg vĂzbe. Olyan 27 fokos lehet a vĂz. đ
A szobĂĄba van klĂma, de azt meg utĂĄlom, csak pĂĄrom szereti.
SzĂłval most nyuhi van. đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!