Mocskos meleg van! Ki hogy viseli? 😃
Reggel 7:45-kor indulok, még nincs annyira meleg.
Délután 16:30-ig vagyok irodában, klimatizált, nem gond.
Utána néhány órán át melegem van a lakásban, de kibírható (ventillátor, sötétítő)
Este 9-kor pedig futni megyek a parkba, amikor már jó idő van.
25/F/B (nem tudom, hogy pozitív vagy negatív)
Munkahelyen klíma, kocsiban klíma, otthon klíma.
Szóval jól :D
Szerintem én itt fogok ma az irodában aludni az asztal alatt. Amúgy vár a panel. 😣
Nagyon rossz, kegyetlen fáradt vagyok, nem tudok dolgozni sem. Télen semmim nem fagyott le, bírom és szeretem a hideget. De szerintem nem is volt igazi tél régóta.
Vannak nehezebb időszakok, de részemről inkább ez legyen, mint az a folyamatos eső, szél és hűvös, ami eddig volt jellemző. Ez az igazi nyár.
25/F
Rosszul. Az irodában nincs kitisztítva a klíma, úgyhogy nem merem bekapcsolni. Függöny nincs az ablakon, süt rám a nap.
Ma hívtunk klímást és szalagfüggönyöst, de ki tudja mikor jönnek ki, mert rengeteg a munkájuk. Tavasz óta mondom a főnökömnek, hogy ezeket csináltassuk meg. Nem akarta...
Szóval egy szenvedés. Fáj a fejem, nem tudok semmire figyelni, nyomott vagyok.
Előbb kimentem a postára 10 percre, folyt rólam a víz. Pedig nem vagyok egy nagy darab ember.
Eddig mondjuk folyamatosan esett az eső. Valahol a kettő közt lenne a jó.
24N
Szerencsére eddig egész jól, nem panaszkodom.
Ház: régi parasztház "modernizálva" de amúgy a falak vályogból vannak, a legjobb! Nincs szükség klímára, kellemes 24 fok van benn. Ja persze ehhez az is hozzátartozik, hogy a kertünkben sok fa van, amik árnyékot adnak (a háznak is).
Munkahely: home office-ban dolgozom, otthon a dolgozószobámból, szóval ugyanez, kellemes az idő.
Ha mennem kell valahova, kocsiban klíma beállít 22-24 fokra. Kocsi garázsban áll, szóval alapból jó hűvös van benne.
Egy-két nyarat töltötten panelban, albérletben, klíma nélkül hát az maga volt a pokol! Soha többé!
Kitartást mindenkinek, aki panelben (főleg tetőtérben) kénytelen átvészelni ezeket a napokat!
Amúgy 28/L
Az a baj, hogy ez pont nem az igazi nyár. Az igazi nyár az, amit lehet élvezni.
Emlékszem, gyerekkoromban minden évben lementünk Balcsira táborba, és esténként fáztunk. Reggel 7-kor melegítőben mentünk ki. Ez a 2000-es évek környéke. És a meleg, napos időről beszélek. Olyankor ha kijöttem a Balcsiból, fáztam, törcsibe csavarva, libabőrösen álltam a napon, hogy melegítsen. Most kijövök a Balcsiból, és két lépés múlva izzadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!