Mocskos meleg van! Ki hogy viseli? đ
TĂ©len olyan vagyok mint egy eszkimĂł, hiĂĄba vagyok nĆ, nekem is lefagy a micsodĂĄm..
Erre most meg izzadok nagyon, csavarni lehet belĆlem a vizet, mire beĂ©rek az irodĂĄba olyan vagyok mint aki versenyĂșszĂĄsbĂłl jött. EzutĂĄn 30 perc mire embert varĂĄzslok magambĂłl, viszem a vĂĄltĂłpĂłlĂłmat is. Extra sok deo, parfĂŒm, hintĆpor.
Mindezt Ășgy hogy pĂĄlcika vagyok..
GyƱlölöm Ă©s nehezen viselem; ide nekem esĆt, havat, szelet, szĂŒrkesĂ©get â„ïž
42/N Ă©s A+
A melĂłban szörnyƱ. Meleg minden helysĂ©g, vennĂ©d a levegĆt Ă©s csak meleg pĂĄrĂĄt Ă©rzel. VĂ©dekezĂ©s : hideg sör, hideg gyĂŒmölcsleves, hideg tea, lehĂșzott redĆny.
27,NĆ, B
Nagyon örĂŒlök neki, kinn vagyok a kertben egĂ©sz nap.
Izzadni izzadok ugyan mint egy lĂł, de Ășgyse Ă©rzi senki :D
18/L AB negatĂv
Mivel klimatizĂĄlt helyisĂ©gekben vagyok, jĂłl viselem. A szabadban pedig jobban bĂrom a meleget, mint zĂĄrt tĂ©rben plusz a szabadban mozgok.
AmĂg otthon nem volt klĂma, addig napközben vĂ©rnyomĂĄsesĂ©sek vĂĄltottĂĄk Ă©gymĂĄst, nĂ©ha kifejezetten nehezek voltak a vĂ©gtagjaim Ă©s a kezem is. Ăjjel pedig nem bĂrtam aludni.
Ha valahol nincs klĂma vagy gyenge, nyƱgös vagyok, nem tudok koncentrĂĄlni, nehezedik mindenem. Nekem csak a 100. problĂ©mĂĄm maga az izzadĂĄs.
Nekem kint 27 fok, bent 23, nagyon max 24 az ideĂĄlis az Ă©lethez.
26 N, A+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!