Aki állandóan azt hirdetik magukról, hogy mennyire boldogok, tényleg azok?
Vagy hazudik vagy elég buta ember.
A buta emberek viszonylag könnyen boldogok tudnak lenni.
A magyarok elvárják a depressziót, hogy szar legyen a munkahelyed, családi gondok gyötörjenek, anyagilag a tönk szélén állj és alig győzd a 4 hiteled. Ha meghallják, hogy nincs hiteled, jó a munkád és boldog vagy a feleségeddel, szabályosan összeszorul a gyomruk. Sokan direkt ezért letagadják ha valami jó történik velük, mert a nyomor közös téma másokkal és így nem nézik ki őket.
Mások viszont erre nem képesek és nem rejtegetik a jó életüket, na akkor jönnek azok akik rámondják, hogy biztos csak álca az egész és ők is biztos nyomorultak a valóságban.
#6 így ahogy írod! 40 felett kötelezően betegnek kell lenni! "majd megtudod! ", "majd rájösz! " stb... Az orvosi rendelőkben megy a kártyaparty a zárójelentésekkel. Műtét a tromf. "aaaaz semmi! mekem má' 3x műtötték, mégse jó! " Kiderül, hogy csak algopyrint jöttél íratni, úgy néznek rád, mintha a saját anyádat ölted volna meg :D
...na és tényleg a hitelesek. 20 évesen családi ház + új autó. Meg zsíros kenyér + töltött cigi, 20-a után meg az se :D
A hülye meg én vagyok, mert van pofám jól érezni magam és hogy arra vagyok büszke, hogy a magam erejéből lettem senki :D Én vagyok a szar, hogy a nehézségeim ellenére megélek. Van pofám vigyorogni úgy, hogy közben semmim sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!