Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mennyire voltatok szorgalma...

Ti mennyire voltatok szorgalmasak, jó tanulók középiskolában?

Figyelt kérdés
Mindig megírtátok az összes házi feladatot, amit egy nap feladtak? Rendszeresen készültetek óráról órára vagy csak bejelentett dolgozatokra, felelésekre tanultatok? Illetve, ha publikus kb. mennyi volt az átlagotok?

2019. jún. 3. 07:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
1, Az első időszakban nem, de utána igen; 2, Igen, de nagyritkán volt, hogy elfelejtettem; 3, Igen, készültem, de nem mindig lett jó eredményem; 4, Általában 3.5-3.8 volt az átlagom.
2019. jún. 3. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Az érettségi a legnagyobb kamu a világon, 13 évig riogattak vele, már majdnem féltem is tőle, végül nevetséges piskóta az egész, a feladatok olyan 90%-ához rendelkezésre áll valamiféle puska, forrás vagy segédlet, csak azokat kell tudni használni, és no problemo.

De most komolyan, töriből pl olyan feladatok, hogy leírva egy 4-5 soros idézet Szálasitól, hogy mit akarna csinálni a politikában. Alatta a kérdés, hogy írd le, mit akart Szálasi. :D Ctrl-c ctrl-v, max pont. Vagy a másik feladat, hogy már nem is emlékszem melyik várost mikor foglalták el a törökök. Kinyitod az atlaszt, és feketén-fehéren bele van nyomtatva a térkép az évszámmal. Én jól szórakoztam az érettségin, ehhez nem kell nagy készülés. :D

2019. jún. 4. 08:29
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es jó neked :D Azt nem állítom hogy annyira nehéz lenne az érettségi de nem olyan egyszerű föciből meg töriből németül érettségizni xD
2020. máj. 18. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:
5-ös meg is látszik xD Értelmes egyén lehetsz :D
2020. máj. 18. 11:45
 15/17 anonim ***** válasza:
9-es akkor mit csináltál otthon általában ha nem házit vagy nem nagyon tanultál? xD
2020. máj. 18. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindenféle hobbimnak éltem. :)

2020. máj. 18. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Kitűnő voltam a gimiben (12 évig). Mikor én érettségiztem (a közép- és emelt szintű rendszer előtt), még 100%-ban kútfőből kellett mindent tudni. Matekbl pl. kellett vagy 50-60 matektételt tudni, az egyik feladat az volt az érettségin, arra is egész évben készültünk matek órákon (kéthetente dolgozatot irtunk a matektételekből).
2021. jan. 30. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!