Ti mennyire voltatok szorgalmasak, jó tanulók középiskolában?
Négyes, ötös voltam végig, az érettségim kitűnő lett
Nem írtam mindig házit és elég lusta voltam, de az óráról órára készülés általában megvolt, kénytelen voltam, mivel rengeteg felelés és röpdoga volt.
4,6-4,7 volt az atlagom. Nem keszultem minden órára, csak dolgozatokra. Kituno sosem voltam, viszont erettsegin sikerult mindenbol osszhehozni az 5-ost.
Tanulni nem kellett sokat tanulnom, mert a matekot nagyon konnyen megertettem, nyelvet (angol) szinten, tobbi targybol Meg nagyon jol tudtam magolni.
Hát döglusta voltam
Ami érdekelt azt megirtam de minden fobtos dolgozatra a maxot nyujtottam magamból
3,9volt általában az átlagom voltam négy felett is
Érettségi az is 4-5 egyedül a matek 3-as 4% hiján voltam a négyestöl
Mivel senkit nem érdekelnekezek most fura volt leirni
Semennyire. Házit csak akkor írtam, ha úgy éreztem, szükségem van gyakorlásra, de amúgy nem is igazán kaptunk házikat. Csak a bejelentett, írásbeli dogákra tanultam, szóbeli felelések előtt max. átolvastam az anyagot. 2-es-3-as tanuló voltam átlagban, voltak tantárgyak, amikből 5-ös, néha, a rosszabb féléveim után 4-es voltam (természettudományi tárgyak, matek, ill. német), de a humán tárgyakból, meg az ilyen értelmetlenekből, mint a földrajz, tesi, stb., azokból 2-es.
Érettségin nekem lett az egyik legjobb az eredményem az évfolyamon, 2 db 4-esem lett (a magyar meg a töri) és 4 db 5-ösöm (mert érettségiztem kémiából is).
:DDDDDD
Én voltam a leglustább az osztályban, még arra se vettem a fáradságot, hogy óra előtt szünetben lemásoljam a házit, nem még hogy otthon megírjam. :D
Nem igazán tudok felidézni olyat, hogy leültem volna tanulni.
Az átlagomra nem emlékszem, de az érettségik mind 80% fölött sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!